AED's en BHV

Samen levens redden. Wij werken samen met dé expert op het gebied van AED’s en BHV (bedrijfshulpverlening). U kunt hier terecht voor een breed scala aan producten, diensten en advies.

Samen levens redden,dé expert op het gebied van AED´s en bedrijfshulpverlening

Informatie over AED’s

Wij van Defibrion vinden het belangrijk om een veilige omgeving te creëren. U kunt hieraan bijdragen door bijvoorbeeld een AED te plaatsen. Binnen het assortiment vallen verschillende automatische externe defibrillators en hulpmiddelen. Hiernaast zijn er verschillende diensten mogelijk, zoals installatie, training of onderhoud. Uw kunt uw AED kopen, leasen en/of inruilen en aanbieden voor onderhoud. Onze medewerkers kunnen u hierbij adviseren voor het maken van de juiste keuze.

Volledige BHV ontzorging | Complete AED stickerset

Wij bieden:

De laagste prijsgarantie. Zeer voordelige pakketten incl. AED-kast. 100% service. Directe levering uit voorraad.

Gratis aanvragen

Gratis AED informatiepakket aanvragen

Volledige BHV ontzorging

Defibrion biedt complete ontzorging op het gebied van BHV. Met onze volledige veiligheidsoplossing Deficare nemen we de zorg voor uw producten volledig uit handen. Zo komen we elk jaar langs voor onderhoud, zorgen we ervoor dat uw producten altijd klaar zijn voor gebruik en geven we een jaarlijkse productuitleg aan het team. Zo weet iedereen hoe er gehandeld moet worden in een noodsituatie.

Verder heeft u met Deficare altijd inzicht in de status van uw veiligheidsmiddelen. Zo krijgt u toegang tot ons online klantportaal waarmee u 24/7 toegang tot onze database krijgt. Hierin kunt u zien wanneer uw producten voor het laatst zijn onderhouden, wat de status van de producten is en waar de producten zich bevinden. Met één druk op de knop draait u hier een overzichtelijke rapportage uit van de hele BHV-organisatie.

Voordelen Deficare

Eén loket voor al uw veiligheidsmiddelen. Eén jaarlijkse afspraak voor onderhoud. Eén factuur. 24/7 inzicht door middel van uw eigen online portaal. Voor blusmiddelen, noodverlichting, AED’s én brandblussers. Modulaire oplossing op maat.

AED's en BHV

Onze partner Defibrion heeft als visie dat werk- of leefomgevingen pas veilig zijn als er aan drie voorwaarden wordt voldaan:

De juiste BHV-producten moeten aanwezig zijn.

De producten moeten goed functioneren (er moet dus regelmatig onderhoud aan worden gepleegd).

Mensen moeten de producten weten te bedienen (en dus jaarlijks worden getraind).

Klanten kunnen daarom niet alleen voor levering en installatie, maar ook voor onderhoud en training bij ons terecht. Daarnaast vinden we het belangrijk dat bedrijven inzicht in de gehele BHV inrichting hebben. Vooral voor grotere bedrijven is het soms lastig om overzicht op hun BHV inrichting te houden. Aanvullend biedt Defibrion daarom een klantportaal aan waarmee inzichtelijk wordt welke BHV producten waar aanwezig zijn, wat de status van onderhoud is en welke trainingen er gevolgd zijn. Onderhoudsrapportages en facturen kunnen met één druk op de knop worden ingezien.Kortom, bij Defibrion kunt u terecht voor een eenvoudige aankoop van producten tot volledige ontzorging op het gebied van BHV.

AED’s en BHV

error: