Wil jij Ambassadeur worden?

‘Ambassadeur’ wordt ook als meer informele titel meegegeven aan mensen die een organisatie of groep voor promotionele doelen vertegenwoordigen. Er zijn vele omschrijvingen van een ambassadeur.

Wat is onze definitie van een ambassadeur?

  • Een persoon die gelooft in ons bedrijf/product en die betrokken wil zijn bij alle activiteiten.
  • Hij/zij beweegt zich uit eigen initiatief. 
  • Voor ons is het een relatie die De Bespaar Unie, aanbeveelt bij zijn of haar netwerk.
  • Is één van de belangrijkste mensen om met hun enthousiasme anderen te beïnvloeden zich ook aan te sluiten en/of gebruik te maken van onze no pay no cure diensten.

Wil jij Ambassadeur of Ambassadrice worden?

Door deze aanbeveling is iemand eerder geneigd “cliënt” te worden, omdat het ‘vertrouwenspad’ al is voorbewerkt door de ambassadeur. Wij zijn onze ambassadeurs dan ook erg dankbaar!

Wij waarderen onze ambassadeurs!

We kunnen ons geen betere reclame wensen dan de aanbeveling van onze eigen klanten en relaties. Heb jij (zaken)vrienden, kennissen, relaties die wellicht ook willen besparen op bedrijfskosten? Wordt dan ambassadeur! Dat kan door dit persoonlijk te worden, maar natuurlijk ook als organisatie/vereniging. Bijvoorbeeld als ondernemersvereniging of winkeliersvereniging. En wij bespreken graag in een persoonlijk gesprek met jou op welke manier we een win-win situatie voorstellen. 

Verdien tot € 200,= per keer met jouw aanbeveling.

Kunnen we dankzij jouw aanbeveling een nieuwe “cliënt” verwelkomen, dan ontvang jij van ons een cadeaucheque als dank voor jouw ambassadeurschap.

ambassadeur
Jij kunt ambassadeur worden of meer informatie opvragen door het onderstaande formulier in te vullen.

Wil jij meer weten over ons en onze diensten, de voordelen voor jouw organisatie en onze aanpak? Neem dan contact met ons op en wij komen jou vrijblijvend enthousiasmeren voor onze bijzondere strategie.

error: