In de internationale horeca wereld gebruikt men Bad-Bed-Tafellinnen van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid.

Badlinnen

Een groot assortiment aan badlinnen. Door de hoge kwaliteit linnen heeft het badlinnen een lange levensduur, zelfs met intensief gebruik. Badlinnen uit onze vaste lijn worden binnen één week geleverd. Het badstof bestaat uit 100% katoen en is beschikbaar in diverse grammages en kleuren.

Assortiment badlinnentowel Bad-Bed-Tafellinnen

  • Handdoeken
  • Badmatten
  • Badjassen
  • Sauna slippers

Bedlinnen

De grote collectie van bedlinnen staat bekend om haar uitstekende kwaliteit. Het bedlinnen is gemaakt van katoen of polyester of een combinatie hiervan.

  • Dekbedden
  • Kussens
  • Lakens & hoeslakens
  • Matrasbeschermers

Bedlinnen op maat gemaakt en levertijden

Uw bedlinnen speciaal op maat gemaakt door bijvoorbeeld uw logo of een persoonlijke tekst op het bedlinnen te plaatsen. Standaard bedlinnen kunnen wij u binnen een week leveren. De levering van maatwerk gebeurt in overleg met u.

Tafellinnen

Het tafellinnen en de tafelkleden zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en materialen, zodat voor ieder interieur bijpassend linnen te vinden is. Aangezien wij ook servetten, placemats en tafellopers in dezelfde dessins als het linnen leveren, kunt u uw aankoop in één keer compleet maken.

Ja, ik heb interesse in Bad-Bed-Tafellinnen. Neem contact met mij op.

Servetten collecties

Een uitgebreide collectie van servetten in dezelfde dessins als het tafellinnen. Deze zijn direct leverbaar. Bij bestellingen vanaf 300 stuks kunt u uw bedrijfsnaam in de servetten laten inweven.

Wenst u tafellinnen in een speciale afmeting aanschaffen? Dit is geen probleem: maatwerk, waardoor u altijd zeker bent van een strak gedekte tafel is ons handelsmerk. De artikelen uit onze standaardlijn zijn binnen een week leverbaar. Tevens is het bij ons mogelijk om servetringen te bedrukken met een logo of persoonlijke tekst. Mocht u benieuwd zijn naar de kosten en mogelijkheden, vul dan hier uw gegevens in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.

✓ Snelle levering ✓ Maatwerk ✓ Groot assortiment ✓ Milieubewust ✓ Bad-Bed-Tafellinnen ✓ Hoogwaardige kwaliteit ✓ Duurzaamheid.

Bad-Bed-Tafellinnen

error: