Bedrijfskosten besparen

Welke besparingen op bedrijfskosten zijn er mogelijk? Welke bedragen kun je besparen? Gaat mij dat als ondernemer veel tijd en moeite kosten?

Wij ondersteunen en assisteren ondernemers op basis van No Cure No Pay en met een altijd met persoonlijk, professioneel en op maat gemaakt advies. DBU is daarom uw partner om snel, makkelijk een gewenst resultaat en verbetering van uw bedrijfsresultaat te behalen.

Maatwerk in zakelijke dienstverlening

U kunt kiezen voor maatwerk, d.m.v. een bezoek bij u thuis/kantoor, bij ons op kantoor of heeft u liever contact via /telefoon /e-mail? Ook dat is mogelijk, wij schikken naar uw wensen. Op basis van onze No Cure No Pay werkwijze maken wij gratis, grondige inventarisatie. Wij doen dit snel, helder en op transparante wijze. De persoonlijke inventarisatie voeren wij, rekening houdende met uw wensen en eisen, doeltreffend uit. Uw inspanning beperkt zich tot aanleveren van enkele gegevens aan DBU.

  • Wij zorgen voor de complete uitvoering en realisatie van de besparing.
  • En wij monitoren de actuele ontwikkelingen.
  • Uiteraard voeren wij een jaarlijkse controle uit.

Neem de gratis proef op de som, Bedrijfskosten, besparen, DBU, email ons uw gegevens.

Ontdek hier wat besparen bij De Bespaar Unie kan betekenen voor uw bedrijf, ga met de cursor over de pictogram van de dienst en klik.

Hier ervaart u en ziet u hoe besparen u géén energie kost.

Bedrijfskosten besparen

AFM vereist bij advies en antwoord geven op vragen van financiële producten een vergunning. Aangezien De Bespaar Unie deze vergunning niet heeft kan en mag DBU geen antwoord geven op vragen over financiële producten.