Besparen doe je ook met zonnepanelen. 

De Bespaar Unie is recent een samenwerking met de Solar Engineers aangegaan. De reden dat De Bespaar Unie voor de Solar Engineers heeft gekozen, is omdat de Solar Engineers zonnepanelen leveren met de hoogste klanttevredenheid. Bespaar ook met zonnepanelen.

Bespaar ook met zonnepanelen. Solar Engineers, Zonnepanelen dakscan

Het plaatsen van een zonnestroomsysteem is een duurzame en uiterst rendabele maatregel om te besparen op uw elektriciteitsrekening.

Krijg nu eenvoudig inzicht in de mogelijkheden!

Omdat zonnepanelen voor velen echter een nieuw en onbekend product zijn, is de kans groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom stellen De Bespaar Unie en de Solar Engineers nu voor zakelijke gebruikers een Dakscan App beschikbaar waarmee u direct ziet hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen en hoeveel u hiermee kunt besparen.

U heeft slechts uw postcode en huisnummer nodig. U kunt na afloop van de scan een rapport downloaden, waarin o.a. een indicatie van de besparing op uw energierekening en een heldere uiteenzetting van het systeem en kostenoverzicht vermeld staan. Bij interesse komen de Solar Engineers graag vrijblijvend bij u langs voor een schouw en adviesgesprek ter plekke. Na dit bezoek ontvangt u een offerte met daarin een 3D afbeelding van het zonnestroomsysteem op uw dak.

Wanneer u wenst kunnen we ook advies geven over de fiscale voordelen en eventuele subsidiemogelijkheden. Klik hier om direct naar Dakscan App te gaan!

Solar Engineers

Zonnepanelen met de laagste prijs per opgewekte kWh

Zonnepanelen zijn voor veel mensen een geheel nieuw product. Daarnaast is ieder dak uniek, heeft ieder huishouden een ander verbruik en kunnen op ieder adres verschillende rechten en plichten van toepassing zijn. Toch wordt vaak de indruk gewekt dat de aankoop van zonnepanelen te vergelijken is met de aanschaf van een televisie. Wij denken daar anders over. Bij ons moeten zonnepanelen over de duur van 30 jaar maximaal renderen. Dankzij de gepassioneerde inzet van onze specialisten om in iedere situatie te streven naar de laagste kostprijs per opgewekte kWh, leveren onze zonnestroomsystemen tot +25 procent hogere opbrengsten. En door de grootschalige inkoop van de Solar Engineers die dagelijks in het land actief zijn, genieten onze klanten van maatwerk systemen tegen de scherpste prijs. Want iedere klant verdient een systeem dat bij hem of haar past. Bekijk onderstaand hoe we dat doen.
  • Opbrengsten panelen afgestemd op jaarnota.
  • Extra controle van zonnepanelen op 40 criteria.
  • Omvormers die ook bij bewolking maximaal presteren.
  • Standaard gratis offertebezoek en schaduwanalyse.
  • Minimaal bestand tegen windkracht 12.
  • Vriendelijke en gecertificeerde installateurs uit de regio.
  • Alle ins en outs over uw systeem in één naslagwerk.
error: