Betaalsystemen en kassasystemen

Lightspeed biedt retailers, horeca- en webwinkelondernemers innovatieve kassasysteem-software voor betaalsystemen en kassasystemen om te competen met grotere bedrijven en hun ondernemingen te groeien. Lightspeed, wat oorspronkelijk een Canadees bedrijf was voor retail-software, heeft zich in een rap tempo uitgebreid met het Belgische restaurant-systeem POSIOS en het Nederlandse e-commerce platform SEOshop. Momenteel draaien bedrijven in meer dan 100 landen op Lightspeed, waarbij jaarlijks 15 miljard aan transacties worden verwerkt.

Lightspeed richt zich met de onderstaande producten voornamelijk op het MKB.Lightspeed, betaalsystemen en kassasystemen

Lightspeed eCommerce – Webwinkel software

Een webwinkel-software waarmee online verkoop voor elke ondernemer mogelijk is. Open snel en gemakkelijk je eigen webshop, of je nu wel of geen coding-skills hebt! Met een uitgebreid assortiment aan apps en integraties, de mogelijkheid om met Lightspeed Retail te koppelen en complete real-time rapportages haal je het maximale uit je webshop!

Lightspeed Restaurant – Horeca point of sale software

Het kassasysteem voor horeca-ondernemers! Je vloerplan, menu, rekeningen en personeelsbezetting regel je voortaan vanuit één centraal dashboard. Lightspeed Restaurant draait op een mobiele iPad. Neem hem mee, of laat hem juist op tafel liggen. Met de Self-service functie kunnen klanten zelf hun bestellingen naar de keuken sturen. En jij hebt altijd de belangrijkste data bij de hand!

Lightspeed Retail – Retail point of sale software

Een kassasysteem om elk aspect van je retail-onderneming te managen. Met de plug-and-play Lightspeed app kun je snel aan de slag! Beheer je voorraad en houd een oogje op je personeel. Tevens kun je koppelen met Lightspeed eCommerce om ook online te verkopen. Of je nu 1 of meerdere locaties hebt, met Lightspeed Retail heb je voortaan duidelijk zicht op jouw hele onderneming!

Mobiel pinautomaat

Nog eenvoudiger met pin of creditcard betalen kan echt niet. De mobiele pinautomaat, lage kosten, groot gemak. Bent u op zoek naar een mobiel pinautomaat voor uw onderneming? Wij bieden de mogelijkheid om een mobiel pinapparaat in huis te nemen die zo efficiënt mogelijk betalingen accepteren en verwerken. Met onze mobiele pinapparaten hoeft u geen speciale app of software te installeren. U heeft meteen toegang tot uw geld. U zit niet vast aan een contract of abonnementskosten en u hoeft geen rekening te houden met activatiekosten. Wij bieden u de goedkoopste optie voor mobiele pinapparaten binnen Nederland.

MyPin Pinautomaat, Betaalsystemen

Tegenwoordig kun je op bijna iedere plek wel pinnen en daarom is dit voor consumenten dan ook de normaalste zaak van de wereld. Zij zullen eerder verrast zijn als er bijvoorbeeld bij u in het café of restaurant geen pinautomaat aanwezig is. Niet iedereen met een onderneming heeft echter een mobiele pinautomaat terwijl het hebben van zo’n dergelijk apparaat meerdere voordelen heeft.

Betaalsystemen en kassasystemen. Ja, ik heb interesse. Neem contact met mij op.

Meer omzet met een mobiel pinapparaat

Als eigenaar van een bedrijf zult u iedere dag veel transacties te verwerken krijgen. Omdat consumenten gewend zijn dat ze overal kunnen pinnen, maken ze daar ook steeds vaker gebruik van bij het betalen van kleine bedragen. Wanneer u dan over een vast pinapparaat beschikt zorgt dit er voor dat de klant genoodzaakt is om zijn gezellige stek op uw terras te verlaten om aan de bar de betaling te verrichten. Op het eerste zicht is dit uiteraard een prima mogelijkheid, maar het zou toch veel aangenamer zijn voor zowel uw personeel als de klanten/gasten wanneer die gewoon op bijvoorbeeld het terras zelf hun betaling kunnen uitvoeren? Onmogelijk? Zeker niet! Door gebruik te maken van één van de mobiele pinapparaten uit het aanbod beschikt u altijd en overal over de mogelijkheid om betalingen te accepteren!

Naast dat de omzet van uw onderneming zal stijgen door een pinautomaat, is het gebruik er van een stuk veiliger. U zult steeds minder contact geld in uw bedrijf hebben liggen. Ook zal u minder tijd kwijt zijn met uw administratie omdat u het geld niet meer hoeft te storten bij de bank.

Geen contract of abonnement

De mobiele pinautomaten zijn uitgerust met verschillende, draadloze verbindingsmogelijkheden. Zo kunnen uw klanten altijd en overal pinnen. Bij veel mobiele pinapparaten aanbieders, zult u een langdurig contract of abonnement moeten afsluiten. U zit vast aan het systeem, daarnaast krijgt u ook te maken met hoge, terugkerende kosten. Als u in uw onderneming ervoor kiest om gebruik te maken van een mobiel pinautomaat hoeft u met deze nadelen geen rekening te houden. U kunt een mobiel pinautomaat aankopen tegen een zeer lage kostprijs. Bekijk hier het complete aanbod. Bovendien worden er uitsluitend kosten in rekening gebracht bij het uitvoeren van een transactie. Zelfs als er enkele maanden geen gebruik wordt gemaakt van het mobiele pinautomaat, hoeft u geen kosten te betalen.

Slechts €0,25 of 1,8% transactiekosten

Wanneer u op zoek bent naar een pinautomaat voor in uw bedrijf, bent u hier aan het juiste adres. Niet alleen betaalt u geen terugkerende kosten omdat u geen abonnement hoeft af te sluiten, onze transactiekosten zijn zeer laag. Hebt u een gemiddeld bonbedrag wat lager is dan € 14? Dan is de tariefstructuur van 1,8% voor alle betaalkaarten heel voordelig. Denk hierbij aan alle transacties voor enkele drankjes. Is het gemiddelde bonbedrag hoog, dan hebben we een tariefstructuur waar voor betaalkaarten met het Maestro-logo €0,25 in rekening wordt gebracht. Voor alle andere betaalkaarten betaalt u dan 2,5%. Dit zijn zeer lage transactiekosten. En zorgen dat het gebruik van een mobiel pinautomaat voor iedere eigenaar van een onderneming betaalbaar is.

De toestellen werken zonder dat er een app of andere software is vereist.

Bovendien is de werkwijze van de mobiele pinautomaten zeer eenvoudig. U hoeft alleen het bedrag in te tikken en het bedrag kan door de klant betaald worden. Deze eenvoudige werkwijze zorgt er in ieder geval voor dat iedereen probleemloos met de mobiele pinapparaten overweg kan.

Er is gratis promotiemateriaal voor ondernemers om te laten zien dat consumenten bij hun kunnen pinnen. Bij iedere betaalterminal leveren we al een aantal raamstickers. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de Nederlanders nog regelmatig betaalt met contant geld, terwijl hun voorkeur eigenlijk uitgaat naar pinnen. Klanten denken namelijk dat de ondernemer liever contant geld ontvangen. De meeste zien hun klanten inmiddels echter veel liever pinnen met pinpas of creditcard. Met promotiemateriaal laat u zien het fijn vindt dat de klant bij u pint: Pinnen, ja graag. Op deze manier wordt het pinnen verder gestimuleerd. Er is promotiemateriaal waarmee u kunt laten zien dat klanten bij u contactloos kunnen betalen met hun betaalpas of mobiele telefoon.

Betaalsystemen en kassasystemen

error: