Black Friday Cashback energievergelijken

Van 25-11 t/m 01-12-2019 cashback tot € 456,- met Black Friday zakelijk energie vergelijken.

Het zakelijke online energieplatform waarop zowel ZZP’ers als MKB’ers het beste energieaanbod kunnen vergelijken en direct in 2 minuten kunnen contracteren.

Met deze oplossing is de complexe energiemarkt weer eenvoudig, 100% onafhankelijk en transparant. In slechts 2 minuten specifiek op jouw wensen het beste aanbod inzichtelijk. Dit gaat verder dan de scherpste tarieven (prijs). Het platform biedt de zakelijke gebruiker een totaaloverzicht met daarin de contractvoorwaarden plus alle energiekosten.
Nu is het mogelijk om energiecontracten van alle energieleveranciers onafhankelijk te vergelijken. Je bent dus niet gebonden aan 1 leverancier.

Black Friday

Black Friday (Nederlands: zwarte vrijdag) is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Die vrijdag hebben de meeste werknemers vrij.
Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met aanbiedingen. Er zijn winkels die al om drie uur open gaan, en om die tijd staan er al rijen kopers buiten.

Naamgeving

Oorspronkelijk komt de naam Black Friday uit de Amerikaanse stad Philadelphia en deze werd in de jaren ’50 voor het eerst gebruikt door de politie om te verwijzen naar de enorme verkeersdrukte in en rond die stad op de dag na Thanksgiving.
Rond 1981 werd voor het eerst melding gemaakt van een alternatieve theorie dat op die dag de winkeliers voor het eerst “in het zwart” komen te staan, dat wil zeggen winst beginnen te maken voor het jaar. In de Verenigde Staten is het bij de boekhouding namelijk de gewoonte om verliezen in rode inkt in de boeken te schrijven. Het illustreert hoe belangrijk de kerstperiode is voor het jaarlijks eindresultaat.

error: