Boxspring bedden

Boxspring bedden; een breed assortiment hotelbedden. Onze collectie hotelbedden onderscheidt zich van andere leveranciers door een milieuvriendelijk productieproces, strenge kwaliteitsvoorwaarden en ergonomische ontwerpen. De Boxspring bedden zijn van hoogwaardige kwaliteit en ideaal voor het gebruik in hotels.

  • Boxsprings voor hotels.Boxspring bedden
  • Bedrokken en spreien.
  • Hotelmatrassen.
  • Toppers voor hotelmatrassen.
  • Hotelbed achterwanden.

Hotelbedden op maat gemaakt en levertijden

Uiteraard is het mogelijk om de hotelbedden op maat te laten maken. Daarnaast kunnen hotelbedden met door u geleverde stof bekleed worden. Bij maatwerk is de levertijd drie tot vier weken. In het geval van spoed kunnen wij hotelbedden binnen een week leveren.

Hotelbedden

De boxsprings zijn voorzien van een houten frame, bekleed in damast of kunstleer. Onze boxsprings hebben zes speciale poten, die ervoor zorgen dat het tapijt schadevrij blijft bij verschuiving van de boxspring.

Hotelmatrassen

Alle matrassen zijn geschikt voor een hotelbed. De kwaliteit varieert van standaard tot superieure hotelkwaliteit. Hoe meer veren per vierkante meter, des te meer gewichtsverdeling en slaapcomfort een matras biedt.

Toppers voor hotelmatrassen

Matrastoppers verhogen het slaapcomfort van uw gasten. De toppers voor hotelmatrassen zorgen verder voor extra hygiëne, omdat de tijk van de topper gemakkelijk te wassen is.

Hotelbed achterwanden

Hotelbedden zijn pas compleet met een bijpassende achterwand. De achterwanden hebben dezelfde kleur als het hotelbed. Wij leveren ook achterwanden inclusief nachtkastjes.

  • Achterwanden hebben dezelfde kleur als de boxspring.
  • Een achterwand zorgt voor een luxueze uitstraling van de hotelkamer.

Bedrokken en spreien

De bedrokken en spreien zorgen voor een nette en luxe uitstraling van hotelkamers. De bedrokken en spreien zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Interesse? Laat ons u informeren

Ja, ik heb interesse in Boxspring bedden.

✓ Standaard levering binnen drie weken ✓ Hotelbedden op maat ✓ Groot assortiment hotelbedden ✓ Milieubewust

Boxspring bedden