BudgetLight

Budgetlight is dé specialist in verlichting

Budgetlight is leverancier van uitsluitend A-merken van Philips, Osram en Sylvania. Al sinds de oprichting in 1998 staat Budgetlight bekend als een toonaangevende en betrouwbare partner op het gebied van verlichting, voor zowel particulieren als bedrijven.

Totaalaanbieder op het gebied van verlichting, niet alleen bieden we online producten aan, ze staan je ook bij op het gebied van advies tot uitvoering. Dankzij de deskundigheid van onze medewerkers, en de oprechte aandacht voor onze klanten, leveren wij enkel producten van hoogwaardige kwaliteit gepaard met een uitstekende service.

Budgetlight is dé specialist in verlichting van uitsluitend A-merken van Philips, Osram en Sylvania.
BudgetLight

Met de hoogwaardige kwaliteit, uitstekende service én een zeer breed online assortiment kwalitatieve lampen is Budgetlight hét adres voor al uw verlichting en toebehoren. Dit alles voor een gegarandeerde laagste prijs!

Lampen van A-Merken

Binnen het zeer uitgebreide assortiment vindt u enkel en alleen lampen van de eerdergenoemde, bekende en vooraanstaande A-merken. Binnen het online assortiment vindt u verlichting van Philips, Osram en Sylvania:

  • LED lampen
  • Compacte fluorescentielampen
  • TL Buizen
  • Gasontladingslampen
  • Halogeenlampen
  • Spaarlampen
  • Gloeilampen
  • Voorschakelapparatuur
  • Toebehoren

Laagsteprijsgarantie

Door onze jarenlange ervaring en een zorgvuldig uitgedachte inkoop van de lichtbronnen kan Budgetlight lampen tegen de laagste prijs aanbieden. Bovendien passen wij onze prijzen van de aangeboden lampen voortdurend aan om ervoor te zorgen dat we niet alleen de goedkoopste online lampenwinkel zijn maar ook blijven binnen Nederland! Ons motto hierbij is dan ook vanzelfsprekend: bij iemand anders de lampen goedkoper, passen wij de prijzen aan. De prijzen zijn aangegeven exclusief BTW. Mocht u ondanks onze inspanningen uw gewenste lamp toch ergens anders voor een lagere prijs kunnen kopen, laat het ons dan weten door contact op te nemen via bestelling, mail of per telefoon. Uiteraard zullen wij na controle hiervan u een beter voorstel doen en onze prijzen aanpassen.

Waarom Budgetlight?

● Laagste prijs garantie.
● Gratis verzending vanaf € 75,- excl. BTW.
● Voor 17:00 besteld, volgende dag in huis bij levering uit voorraad.
● Betalen op rekening mogelijk.
● Deskundig advies: van groepsvervanging tot energiebesparing.
● Beoordeling door klanten 9.0 / 10 – 10.251 beoordelingen.

Ja, ik heb interesse in verlichting.