Controleer uw gegevens

en blijf de e-mailnieuwsbrief ontvangen!

In het kader van de nieuwe  privacywetgeving, waar iedere organisatie in Europa vanaf 25 mei 2018 aan moet voldoen, vragen wij alle lezers (opnieuw) toestemming voor het toesturen van onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief.

Door op de knop ‘akkoord’ te klikken stem jij in met de privacy policy van DBU.

DBU gebruikt de gegevens die jij op dit formulier verstrekt om de door jou aangevraagde nieuwsbrieven naar je toe te sturen. Ik geef hierbij toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken en op te slaan voor het toesturen van nieuwsbrief DBU.

Jij kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link ‘Uitschrijven / Afmelden’ te klikken in de voettekst van elke e-mailnieuwsbrief die je van ons ontvangt. DBU doet er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaat daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens en houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Door op ‘Abonneren’ te klikken, stem jij ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze privacy policy.

error: