Delta

Heeft een jarenlange historie in ZeelandDelta verbindt

DELTA levert al jaren de unieke combinatie van energie en digitale diensten (gas, elektriciteit, internet, televisie en telefonie) aan consumenten en ondernemers. Door in gesprek te zijn met klanten en te ontdekken waar behoeften liggen kan DELTA de voordelen van die combinatie steeds vaker benutten. En gaat voor flexibiliteit en keuzevrijheid, zolang de energie maar 100% groen is. En internet? Altijd en overal. Ook in de polder en op het terras.

Totaalpartner voor uw internet, tv, telefonie en energie

Delta diensten voor MKB en ZZP

Delta: één totaalpartner voor zowel internet, tv, telefonie als energie

Onze totaalbenadering biedt u veel voordelen. Zo kent onze zakelijke Klantenservice alle aspecten van ondernemen en hebben we bij elk contact meteen uw gegevens bij de hand. 

In 1991 ontstond het bedrijf uit een fusie tussen Watermaatschappij Zuid West Nederland (WMZ) en de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij (PZEM). Het dagelijks leven comfortabeler maken door oplossingen te bieden die voorzien in de behoeften van nu en in de toekomst: DELTA-klanten benutten de voordelen van de unieke combinatie van energie én digitale producten en diensten.