Drukwerk

Bespaar tot wel 40% op drukwerk.

De grootste onafhankelijke online drukportalen van Nederland. Doordat ze orders combineren, spreiden ze de start-, productie- en transportkosten. Die besparing berekenen we uiteraard door in de drukwerk prijzen. Hierdoor besparen onze klanten, variërend van particulier tot multinational, tot wel 40% op hun drukwerk.
Offset en digitaal drukwerk, sign projecten of een speciale handlingklus? Voor ieder specialisme hebben wij een state of the art productiecentrum in Nederland waar vakkundige mensen jouw digitale bestanden tot leven brengen. Wij geloven dat werken met de beste mensen, machines en materialen leidt tot de beste kwaliteit! printed-matter-drukwerk

Laat je eenvoudig door het bestelproces heen helpen door een van onze orderbegeleiders. Heb je een grote opdracht die wat specifiekere aandacht nodig heeft, maak dan een afspraak met een van onze projectmanagers. Geen ervaring met ontwerpen? Onze creatieve DTP’ers vertalen jouw idee in een mum van tijd naar een prachtig design!

Een drukkerij is een werkplaats voor typografische werkzaamheden, met name het drukken met behulp van een drukpers. In een drukkerij kunnen een of meer drukpersen zijn opgesteld, van een minipersje voor etiketten of visitekaartjes tot een tientallen meters lange meerkleuren-pers.

Al voor de uitvinding van de boekdrukkunst in Duitsland was het vermenigvuldigen van illustraties en tekst met behulp van een uit hout gesneden drukvorm bekend. In de vijftiende eeuw kwam het drukken van loden letters in zwang. Het oudste type drukpers is de degelpers. Papier wordt met behulp van een plaat (degel) op de ingeïnkte drukvorm gedrukt, waardoor een afdruk ontstaat. In de loop der eeuwen is de degel gemoderniseerd. Later werden cilinderpersen en rotatiepersen ontwikkeld waardoor de productiesnelheden enorm toenamen.

In de twintigste eeuw kwam het offsetprocedé in zwang. Tegenwoordig komt vooral de digitale druktechniek op waarbij een bestand rechtstreeks van een computer naar een (grote) printer wordt doorgestuurd en zo wordt afgedrukt. Daarnaast bestaan er persen voor foliedruk, diepdruk, zeefdruk en tampondruk.

Drukwerk