Dubline: 1 toestel, 2 lijnen.

Dubline; één toestel twee lijnen. Een app waarmee u eenvoudig een tweede vaste telefoonlijn op uw smartphone installeert zonder extra simkaart.

 

Hoe werkt DublineDubline installeert een tweede telefoonlijn op uw smartphone. Zo kunt u zakelijke en privé gesprekken scheiden en bent u met uw regionummer overal bereikbaar. Professioneel, makkelijk en goedkoop. Dubline is een app waarmee u eenvoudig een tweede telefoonlijn op uw smartphone installeert.

Voordelen van Dubline

Neem uw bestaande vaste nummer mee of kies een nieuw vast nummer van de regio waar u gevestigd bent.

Geeft u vrijheid en professionaliteit

Welkom als klant van Dubline

Een app en geschikt voor mobiele telefoons met een iOS- of Android-besturingssysteem. Installeer de app nu op uw telefoon. Na installatie kunt u direct aan de slag!

Direct bellen met je nieuwe nummer

Dubline app, ik wil daar meer over weten.   

Dubline-logo-payoff-WEB@2x-100-1200x392

De app installeert u snel en eenvoudig. Voor zakelijk gebruik dient u uw KvK-nummer bij de hand te houden. Direct na installatie kunt u bellen en gebruik maken van uw nieuwe telefoonnummer.

Deze app is een volledige tweede telefoonlijn die gebruik maakt van uw bestaande contactenlijst. Zo ziet u altijd door wie u wordt gebeld op uw zakelijke nummer. Als u met de app belt, ziet uw contact uw zakelijke vaste nummer op het scherm verschijnen.

Dubline maakt gebruik van uw contactenlijst, maar maakt geen kopie van uw contactenlijst en slaat uw contacten ook nergens op. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de aanwezige contactenlijst op uw telefoon. Met de app kunt u handsfreebellen. U kunt gebruiken maken van uw Bluetooth carkit of de koptelefoon, gewoon zoals u gewend bent. U kunt naar wens instellen: u bepaalt zelf het aantal seconden dat uw toestel overgaat en of u wel of niet uw telefoonnummer meestuurt.
Een eenvoudig voicemailsysteem. Als u een voicemail ontvangt krijgt u een notificatie in uw mailbox, waarbij de voicemail als geluidsfragment is bijgevoegd.

De app maakt gebruik van Voice over IP-bellen (VoIP), het zogenaamde internetbellen. Om te kunnen bellen en gebeld te worden via Dubline, is het noodzakelijk dat uw smartphone een 3G/4G- of Wifi-verbinding heeft met het internet. Alle functionaliteiten van een VoIP-verbinding zijn verwerkt in de Dubline app, waardoor de vaste lijn van Dubline volledig onafhankelijk werkt, naast uw bestaande 06-nummer. U heeft daarom ook geen extra SIM kaart nodig met Dubline. U kunt gebruik maken van één simkaart met twee nummers.

error: