Bespaar vele honderden Euro’s op uw energiekosten!

Besparen op energiekosten

Uw zakelijke besparingen kunnen tot wel 35% oplopen van uw huidige energiekosten.

Form couldn’t be found for id 18

De energiebeurs APX

De leverancier koopt elektriciteit in op de beurs. Dit kan met lange termijn contracten op de energiebeurs (van bijvoorbeeld een jaar) of op de handelsbeurs per dag. De handelsbeurs per dag (APX) is gemiddeld gezien goedkoper dan de lange termijn beurs (ENDEX). En dit weten de leveranciers ook en daarom wordt meer dan 60% van de elektriciteit verhandeld op de handelsbeurs (APX).

De energiebeurs APX Power NL opereert sinds de oprichting in 1999 als een onafhankelijk elektronisch handelsplatform. Kernactiviteit is de spotmarkt voor elektriciteit. Distributeurs, producenten, handelaren en industriële eindgebruikers kunnen er voor de dag van morgen elektriciteit kopen en verkopen. De handel in elektriciteit vindt een dag voor levering plaats. Marktpartijen leggen hun orders volledig geautomatiseerd in, waarna vraag en aanbod worden geanalyseerd en marktprijzen tot stand komen voor de volgende dag, per uur gedifferentieerd.

Op de APX website kunt u de dagelijkse prijzen en handelsvolumes inzien. APX publiceert dagelijks prijsindices die worden gebruikt als referentieprijs in de markt.

Wij nemen u graag het volgende uit handen;Bespaar vele honderden Euro’s op uw energiekosten!

  • Aansluiting bij nieuwe leverancier voor een lager energietarief.
  • Aan- en afmelden bij leverancier(s).
  • Continue selecteren wij voor u het meest voordelige tarief.
  • Contractbeëindiging met uw huidige leverancier.
  • Factuur controle.
  • Jaarlijkse herinnering wanneer uw contract afloopt.

U heeft er géén omkijken naar en kost u nagenoeg tijd, moeite en/of inspanning.

error: