Energieleveranciers

Het vergelijken of opvragen bij energieleveranciers van energie tarieven en voorwaarden is hier snel en eenvoudig te doen. Dé manier om de best passende energieleverancier te vinden op basis van door u ingevoerde gegevens.

Per 24 maart 2018 is er een nieuwe werkwijze. Het nieuwe actieplan dataveiligheid is vanaf dan in actie, dit in kader van wet bescherming persoonsgegevens, om uw gegevens nog beter te beschermen.

Overstappen is zo geregeld.  Door de energiekosten te vergelijken is overstappen snel en makkelijk en kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Hier kun je tijdens het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, looptijd en type contract. Je kunt dus kiezen voor de goedkoopste energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de aanbieder met de beste beoordeling.

Energie vergelijken en overstappen kan hier direct. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, indien dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd en tijdens het overstapproces blijf je gewoon aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Welke energieleverancier het beste bij jou past, hangt af van jouw voorkeur.Energieleveranciers

Hou je van zekerheid? Kies dan voor een energiecontract met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat je gedurende de looptijd van je contract dezelfde prijs voor stroom en gas blijft betalen.

Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor een leverancier van groene energie of voor kringloopenergie.

Wat is KringloopEnergie?

Het scheiden van uw huishoudelijk afval begint bij u thuis of op het bedrijf: gft, glas, papier, plastic, textiel houdt u apart en grof huisvuil brengt u naar het afvalbrengstation.  Het gescheiden opgehaalde afval en het restafval dat niet meer hergebruikt kan worden gaat verwerkt worden in de afval-energiecentrales. Daar maakt men er energie van. We streven naar zo min mogelijk restafval, maar zolang we afval produceren is het verbranden van restafval de meest verantwoorde manier van afval verwerken. Daarmee is de cirkel rond: wat bij u vertrekt als restafval komt als elektriciteit weer terug.

De keuze is aan u!

Energieleveranciers

error: