De zoekresultaten kunt u filteren op energiecontracten waarbij u alleen stroom geleverd krijgt. Dat is handig als u aangesloten bent op stadsverwarming, dus geen gasleverancier nodig hebt!

Alleen over te stappen naar een andere leverancier van elektriciteit en het voor de gaslevering bij uw huidige leverancier te blijven is natuurlijk ook mogelijk.

Zonnepanelen

Er is veel meer dan alleen zonnepanelen, daarom noemt men het Zonne- ernergiesystemen. Wij hebben betaalbare net-gekoppelde zonne-energiesystemen van een goede kwaliteit.

Met energiekosten vergelijken en overstappen kunt u vele honderden euro’s op je energierekening besparen! Het overstappen is snel en makkelijk en zo geregeld.

Energie vergelijken kunt u persoonlijk maken door uw eigen energieverbruik en adres in te vullen. In de vergelijker kunt u niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld duurzaamheid, looptijd en type contract.

Energiekosten vergelijken en overstappen

Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, indien dat nodig is, het energiecontract bij uw huidige leverancier op.  U hoeft zich dus nergens zorgen om te maken!

Wat en welke energieleverancier kiest u en past het beste bij u?
Dat hangt geheel af van uw voorkeur.

Wilt u vaste tarieven en dus zekerheid?

  • Beslis dan voor een energiecontract met vaste tarieven. Gedurende de looptijd van het gekozen contract heeft u dan een vaste prijs voor stroom en gas.
  • Is milieu belangrijk voor u?
    Kies dan voor een leverancier van groene energie.

Energievergelijker

Uw hulp om de juiste keuze te maken aan de hand van uw voorkeuren!