ENGIE Slim ondernemen

Aan de slag met energie, aan de slag met ENGIE Slim ondernemen, dat betekent milieuvriendelijker èn voordeliger! Wij helpen (potentiële) klanten er graag bij met onze kennis en expertise. Want wij weten precies welke uitdagingen u heeft. Samen gaan we aan de slag en zoeken we slimme oplossingen die bij uw bedrijf passen. Zo maken we ondernemen een stuk makkelijker! En dat wordt gewaardeerd. Onze klanten beoordelen ons namelijk gemiddeld met een 8,5! 

ENGIE is wereldwijd de energiemaatschappij die het meest investeert in verduurzaming. Daarnaast groeit ENGIE in Nederland. Voor MKB hebben we regelmatig acties die aansluiten op de wensen en behoeften van ondernemers. Vanaf 2019 zijn ondernemers verplicht door de overheid om te verduurzamen. We adviseren hier pro-actief. In 2030 moet Nederland gezamenlijk 49% CO2 reduceren. Ook ondernemers moeten hier aan bijdragen.

Voordelen

Je kiest niet alleen zelf de bron van zijn/haar groene stroom, ook bieden we de onderstaande voordelen:

  • Altijd scherpe tarieven met het ondernemersvoordeel
  • 100% Groene energie
  • Inzicht in uw verbruik met de gratis ENGIE-App
  • Bespaarmogelijkheden op maat
  • Wij regelen uw overstap
  • 24/7 Ondernemersdesk

Meer informatie

Wij werken aan de toekomst. ENGIE heeft aangegeven de uitdaging aan te gaan en werkt aan een duurzame toekomst. Zo zijn we actief in bijvoorbeeld Nijmegen en Zwolle rond oude centrales. En werken we hier aan een duurzame inrichting, hier liggen bijvoorbeeld al zonneparken. Ook werken we wereldwijd aan nieuwe duurzame energie. Een aantal van deze bronnen zijn ook in Nederland beschikbaar.

ENGIE Opgewekt

Weet u waar uw energie vandaan komt? Met ENGIE Opgewekt kiest u zelf de bron van groene stroom. Schone energie uit hernieuwbare bronnen, zonder extra kosten. Precies wat jij mag verwachten van één van de groenste energieconcerns ter wereld. Zij hebben alle vertrouwen in een mooie toekomst, juist omdat ze er zelf zo hard aan werken. U bent de energieleverancier van de toekomst.

Opgewekt voor Elkaar

Een club mensen die zonne-energie opwekken en deze terugleveren aan de mensen in hun buurt: familie, vrienden, buren, wijkgenoten. Zo blijven zij positief over energie.

 

error: