Inkopen van Food en Non-Food bij/via Groothandel

Diverse mogelijkheden om Food en Non-Food te inkopen.

BIDFOOD

Bidfood (voorheen Deli XL) is dé horeca groothandel en totaalleverancier in de foodservice markt. Van restaurant tot ziekenhuis en van kantine tot cafetaria. Wij zullen altijd aan de behoeften van onze klanten voldoen door te kiezen voor gemak, maatwerk én altijd te leveren. We kunnen onszelf daarom ook gerust de meest betrouwbare online horeca groothandel in food en non-food noemen.
Vanuit passie voor food én service bedienen wij onze klanten met een compleet assortiment en advies op maat, zowel online als face to face met een van onze accountmanagers.
Met ons duurzaam ‘Natuurlijk Verantwoord ’ assortiment heeft u momenteel keuze uit meer dan 4.500 duurzame alternatieven. Bidvest Deli XL maakt het u gemakkelijk om duurzaam in te kopen.

DE KWEKER

De Kweker is een professionele levensmiddelengroothandel met een uitgebreid assortiment food-en-non-food. Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf met een diepgewortelde passie voor goed en verantwoord eten en drinken. Bij De Kweker krijgen ook beginnende en lokale producenten, boeren en telers volop de kans om hun producten te presenteren. Die producten zijn zonder uitzondering van topkwaliteit, want alleen met de hoogste kwaliteit kunt u zich onderscheiden. Onze medewerkers zijn vakmensen, die met hun kennis en specialisme zeer gericht en snel kunnen inspelen op uw behoeften. Wij zijn betrokken en denken graag met u mee. Omdat uw zaak ook de onze is.

HANOS

HANOS is meer dan een internationale horeca groothandel. U vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. In 1975 opende de allereerste HANOS groothandel zijn deuren: HANOS Apeldoorn. Nog altijd is het hoofdkantoor tegenover deze groothandel gevestigd. Sinds deze opening is de HANOS organisatie uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met negentien vestigingen door heel Nederland en met twee vestigingen in België.

SLIGRO

Sligro is een toonaangevende totaalgroothandel voor professionals in food. Het bedrijf is onderdeel van het beursgenoteerde Sligro Food Group. Met 49 zelfbedieningsgroothandels, 9 bezorggroothandels en een assortiment van ruim 60.000 artikelen bedient Sligro bedrijfsmatige klanten in heel het land. Sligro voorziet deze klanten van kwalitatieve food, non-food en dagverse producten. Zij kunnen rekenen op een deskundige en betrokken partner die persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Een partner die met kwaliteitsproducten een groot en groeiend marktsegment aan zich weet te binden.

De zelfbedieningsgroothandels van Sligro werken in hun eigen regio. Elke vestiging biedt een landelijk en compleet assortiment. Klanten zijn op elke locatie verzekerd van een sterke mix van A-merken en exclusieve (eigen) merken.

VHC

VHC: dè groothandel voor horeca en grootverbruik. Food-en-Non-Food, Brood & banket, AGF, delicatessen & specialiteiten, diepvries, snacks, ijs, DKW, kruiden, sauzen, soepen, vis, vlees, vleeswaren, wild & gevogelte, zuivel, bier, frisdrank, wijnen & gedestilleerd, glaswerk, bestek, borden, schoonmaakmiddelen, diepvries, zuurwaren, papierwaren, noten & zuidvruchten, koffie, vetten & oliën, sauzen, biologisch, eko & fairtrade. Kortom, alles voor de horeca, bedrijfsrestaurants en instellingen. Centraal daarbij staan kwaliteit, variëteit, gemak en service.

Food- en Non-Food

error: