Gazprom Energy is vooral een Nederlands bedrijf. 

Gazprom Energy maakt deel uit van de Gazprom Group, een van ’s werelds grootste energiebedrijven.

Duidelijk. Persoonlijk. Snel.

Dat biedt continuïteit als het gaat om de levering van energie.

Energie zonder gedoe

Bovendien hoeven we voor het leveren van gas geen gebruik te maken van tussenpersonen. Daardoor blijven onze tarieven transparant en scherp.

Toch is Gazprom Energy vooral een Nederlands bedrijf. En dat merk je.

Gazprom EnergyWij houden van duidelijkheid. Net als jij.

We houden bij Gazprom Energy niet van te veel mooie woorden. We staan liever met beide benen op de grond. Omdat we weten dat jij dat ook graag doet. Je wil vooral duidelijkheid. Geen onnodig puzzelwerk. Gazprom Energy biedt je dat gemak. Met tarieven die aan duidelijkheid niets te wensen overlaten. Met duidelijke producten. Met heldere voorwaarden. En met heel veel aandacht voor jou. Daar mag je ons aan houden.

Gazprom Energy levert gas en elektriciteit aan de zakelijke markt

Dat doen we vanuit ons kantoor in ’s-Hertogenbosch. We kennen de energiemarkt en houden het simpel voor onze klanten. Omdat we weten dat ze niet anders willen. In 2012 openden we ons kantoor in ’s-Hertogenbosch. Sindsdien groeien we behoorlijk. In 2013 verdubbelde het aantal aansluitingen. Dat neemt niet weg dat we nog altijd klein, overzichtelijk, laagdrempelig en heel flexibel zijn. Vanuit ons kantoor in ’s-Hertogenbosch werken we dagelijks aan een hechte relatie met onze klanten. Dat doen we zo persoonlijk mogelijk, zonder keuzemenu’s en antwoordapparaten.

Energie. Maar dan net even anders.

Gazprom Energy is onderdeel van de Gazprom Group, één van ’s werelds grootste energieleveranciers. Daar plukken onze klanten de vruchten van, bijvoorbeeld in de vorm van scherpe tarieven voor gas en elektriciteit. Door met Gazprom Energy in zee te gaan, combineer je het beste van twee werelden. Je kiest voor de zekerheid van een wereldspeler en de flexibiliteit en bereikbaarheid van een klein, Nederlands bedrijf.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak, DBU neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Per 24 maart 2018 is er een nieuwe werkwijze. Het nieuwe actieplan dataveiligheid is vanaf dan in actie, dit in kader van wet bescherming persoonsgegevens, om uw gegevens nog beter te beschermen.

Afspraak ivm Gazprom

Hou je van voetbal? Dan zit je goed bij Gazprom Energy!

Schrijf je hier gratis in voor het Gazprom Energy Voetbalspel en ontvang iedere maand een stoelnummer waarmee je gratis kans maakt op fantastische prijzen. Wanneer je deze code invult op de website zie je meteen of je een prijs gewonnen hebt. Prijzen kunnen variëren van een gratis voetbal, tot bijvoorbeeld kaartjes voor een voetbalwedstrijd. Heb je een prijs gewonnen? Dan neemt Gazprom Energy zo snel mogelijk contact met je op. En het mooie is, meedoen is gratis!

Besparen: Snel, eenvoudig en doeltreffend uw kosten verlagen met DBU

Het kost u weinig tot geen moeite, al het uitzoekwerk, onderhandelen, berekenen etc wordt voor u gedaan.

U ontvangt een pasklaar voorstel waarbij u snel een inzichtelijk beeld krijgt van de huidige versus mogelijke besparende situatie.

error: