De nieuwe zakelijke energieverkoper Gulf Gas and Power (GGP) gaat gas en energie leveren aan Nederlandse kleinverbruikers. Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft aan de ‘116 jaar oude start-up’  de hiervoor benodigde vergunningen verleend.

Gulf Gas and Power

Gulf Gas and Power is een 117 jaar oude start-up. Opgericht in 1901 en in 2017 gestart met de verkoop van gas en elektriciteit. Speciaal voor de zakelijke markt. Met 50 jaar aan ervaring in energy trading, financiën en innovatie, heeft het management team Gulf Gas and Power vanaf de grond opgebouwd.

Gulf Gas + Power logo

Slimmer, beter, sneller, makkelijker

Deze energieleverancier maakt de levering van gas en elektriciteit voor ondernemers begrijpelijk, tastbaar en eerlijk. Dat betekent geen overbodige kosten, verstopte marges of buitensporige opzegtermijnen. De contracten en facturen spreken voor zich. Energie koopt Gulf Gas and Power ook zelf in op de markt.

Kiezen tussen 2 producten

De energiebehoefte van de ondernemer staat centraal, niet de centrales van het energiebedrijf. De producten van de 117 jaar oude start-up zijn ontwikkeld met ondernemers en hierdoor volledig afgestemd op hun vraag. Op dit moment kunt u kiezen uit een Vast of Variabel energiecontract. Groene stroom – EU wind – behoort ook tot de mogelijkheden.

Keuze uit twee energieproducten: Vast of Variabel

Gulf Gas and Power, product vast en variabel

Energiecontract binnen 3 minuut 14

Voor het online aanvragen van een offerte bij Gulf Gas + Power, zijn slechts alleen de eerste letters van een bedrijfsnaam nodig. Hierna worden de overige gegevens in de GulfCore automatisch opgehaald. Vervolgens krijgt men direct de prijzen te zien. Deze zijn gekoppeld aan de markt en hierdoor altijd up-to-date. “Wij bieden altijd de best beschikbare prijzen en deze zijn scherper dan de prijzen van de grootste spelers in de markt,” De aanvraag van een zakelijk energiecontract duurt in totaal 3 minuut 14.

Wij hebben de oplossing ontwikkeld… de productkiezer!

Geen idee wat het beste bij jouw bedrijf past? Wij helpen u graag en maken een geheel vrijblijvend voorstel waardoor u direct inzicht heeft in de kosten en mogelijkheden.

Wilt u meer weten over deze energieleverancier? Neem dan eens een kijkje hun website of neem contact met ons op.

Per 24 maart 2018 is er een nieuwe werkwijze. Het nieuwe actieplan dataveiligheid is vanaf dan in actie, dit in kader van wet bescherming persoonsgegevens, om uw gegevens nog beter te beschermen.

Ja, ik wil meer weten over het aanbod van Gulf Gas and Power.

Gulf Gas and Power

error: