Horeca Apparatuur

Professionele Horeca Apparatuur

Onze totaalleverancier houdt zich bezig met de levering en service van horeca apparatuur, koeltechniek & grootkeukentechniek. Ook leveren ze luchtbehandeling en airconditioning systemen, grootkeukengereedschappen, vaatwastechniek, horecameubilair, kleinmaterialen en food service equipment voor horeca instellingen, bedrijfskeukens en restauratieve voorzieningen.

Ik heb interesse in Horeca Apparatuur.

Horeca Apparatuur, keukenapparatuur
Horeca Apparatuur

Het Grootste keukenapparatuur assortiment

Wij bieden u een groot assortiment aan keukenapparatuur. U kunt bij ons terecht voor alle apparatuur in uw grootkeuken. Van ovens tot koel- en vriescellen en van keukengerei tot professionele vaatwassystemen. Voor kwaliteitsproducten en de beste keukenoplossing, u slaagt bij ons. Bovendien is ons gehele assortiment in onze webshop te vinden.

De goedkoopste Horeca Apparatuur Occasions

In onze webshop vindt u ook een zeer groot gedeelte van onze occasion afdeling. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom om alle gebruikte horeca apparatuur te bekijken.

Horeca Apparatuur  

Van flessenkoelkast tot complete koelcel, van glazenspoel- tot korventransportmachine, voor elke wens en elke gevraagde capaciteit kunnen wij een passende oplossing met de juiste ondersteuning voor u verzorgen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn beschikken wij over een kantoor met magazijn in het midden van Nederland. Dit magazijn maakt het mogelijk dat wij vrijwel alle apparatuur binnen een dag uit voorraad kunnen leveren.

Kwaliteit 

Kwalitatief hoogwaardige apparatuur is bedrijfszeker en gaat lang mee. Door de bedrijfszekerheid bent u verzekerd van continuïteit en kunt u uw klanten zo goed mogelijk voorzien van uw producten. De duurzaamheid zorgt er voor dat uw investering lang mee gaat.

Makkelijk te reinigen

In de horeca is hygiëne zeer belangrijk. Daarnaast is er ook vaak een gebrek aan tijd. De apparatuur die wij verkopen moet, net zoals alle andere horeca-apparatuur, gereinigd worden. Het reinigen van de door ons verkochte apparaten is echter zo eenvoudig mogelijk, zodat de reiniging niet meer tijd kost dan het hoognodige.

Eenvoudig in gebruik 

De bediening en het gebruik van onze apparatuur is erg eenvoudig. Hierdoor wordt onjuist gebruik en verlies van uw producten geminimaliseerd. Bovendien neemt de bediening weinig tijd in beslag en dat is, gezien het feit dat personeel en tijd steeds schaarser worden, een aangename eigenschap.

Onderhoudsvriendelijk 

Wanneer er onverhoopt iets mis mocht gaan met een apparaat, dan is het plezierig te weten dat de door ons verkochte apparaten eenvoudig te demonteren en te onderhouden zijn. Hierdoor vallen de onderhoudskosten aangenaam laag uit.

Horeca Apparatuur