IMAGOTEX

Bedrijfskleding, bepalend voor u, voor Imagotex ons vak. Bepalend voor het succes zijn enerzijds creativiteit en betrouwbaarheid en anderzijds, de kennis van de bedrijfskleding markt.

imagotex-bedrijfskleding

Wij hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met de verschillende bedrijfskleding aanbieders en ontwerpers. Met onze ervaring kunnen wij uit de verschillende bedrijfskleding collecties een passende selectie maken voor uw bedrijf volledig afgestemd op uw wensen.

Imagotex vindt samen met u het imago dat bij uw bedrijf past. Het imago wordt gedragen door uw medewerkers. Wij doen dit door imago projecten, dat wil zeggen, een bedrijfskledinglijn speciaal op uw bedrijf afgestemd in de door u gewenste kleuren en modellen.

Uiteraard zijn wij in staat om uw wensen te vertalen/interpreteren naar passende bedrijfskleding, rekening houdend met het doel waarvoor de kleding gebruikt gaat worden binnen uw bedrijf. Wij leveren wat nodig en gewenst is voor u.

De site van Imgotex is een selectie uit verschillende collecties. Van de genoemde collecties is uiteraard ook het gehele assortiment verkrijgbaar. Deze catalogus van de verschillende collecties u op de site bekijken of u kunt er een bij ons aanvragen.

Bedrijfskleding

Werkwijze; Wij hechten enorm veel waarde aan persoonlijk contact en snelle service. Wij komen bij u langs voor een gesprek waarin wij u adviseren over uw bedrijfskleding en de mogelijkheden voor uw bedrijf.

De site is een selectie van de circa 15.000 artikelen van de verschillende collecties. Van de genoemde collecties is uiteraard ook het gehele assortiment verkrijgbaar. Deze catalogus van de verschillende collecties kunt u op de site bekijken of u kunt er een bij ons aanvragen.

Door onze werkwijze, vanaf het eerste contact, zult u merken dat we betrokken zijn bij uw overwegingen om tot een goede keuze te komen. Wij hanteren een stappenplan om tot dit besluit te komen.

Interesse?

error: