Indicatietarieven energie Week 46 - 2019

Als ondernemer ben je vooral bezig met ondernemen. Met energiezaken houd je je liever niet bezig. Wij begrijpen dat maar al te goed.  Iedere week publiceren wij de indicatietarieven* energie om je een indruk te geven van de mogelijkheden en wijzigingen qua tarieven op de Nederlandse energiemarkt.

Per 24 maart 2018 is er het actieplan dataveiligheid in werking getreden. Dit in kader van wet bescherming persoonsgegevens, om jouw gegevens nog beter te beschermen. Om namens u allerlei zaken op gebied van energie te gaan behandelen is een machtiging noodzakelijk. De gegevens die op de machtiging dienen te staan zijn: naast uw EAN aansluitingen, leveringsadres, bedrijfsnaam, kvk nummer ook de eerste vier cijfers van geboortedatum van persoon die de overeenkomst met de huidige energieleverancier heeft afgesloten en de laatste drie cijfers van het IBAN nummer waar de facturen door de huidige energieleverancier worden afgeschreven. Zonder deze gegevens is het niet meer mogelijk om een voorstel op maat te laten maken door energiebedrijven.

Dus indien u ons een opmaat gemaakt voorstel wil laten maken dient u de machtiging geheel ingevuld en ondertekend aan ons te verstrekken. Wij nemen daarom je zorgen uit handen en helpen je met betrouwbare zakelijke energie.

Indicatietarieven energie
Indicatietarieven energie Gas zeker

¹ Genoemde indicatietarieven gas zijn exclusief de kosten voor landelijk netbeheer, regionaal netbeheer, btw en overige belastingen. De kosten voor landelijk netbeheer zullen één op één worden doorbelast o.b.v. de tarieven van de landelijke netbeheerder (GasUnie Transport Services). Zie de grafiek hieronder voor een indicatie per provinciehoofdstad.

Indicatietarieven energie week 44 -2019
Indicatietarieven energie week 44 -2019
Indicatietarieven energie Elektriciteit Zeker

² Genoemde indicatietarieven elektriciteit zijn exclusief de kosten voor regionaal netbeheer, btw en overige belastingen.

* Indicatietarieven energie gaan uit van een startdatum per de 1ste van de maand welke volgt na inachtneming van een complete kalendermaand.  Aan deze tarieven  kunnen geen rechten worden ontleend.

Form couldn’t be found for id 5

error: