Internet, TV en bellen

Vind hier het voor u beste abonnement

Internet, tv en bellen aanbieders proberen zich van elkaar te onderscheiden.

Internet, tv en bellen

Welke provider is het goedkoopst? 
Internet, tv en telefonie vergelijken Niet alleen internet aanbieders vergelijken op basis van kosten. Vergelijk ook andere factoren, zoals de geboden snelheid, eenmalige aansluit kosten etc. Vaak bieden providers welkomstkortingen, aanbiedingen met aantrekkelijke cadeaus etc. aan.

Steeds meer komen er aansluitingen met een combinatie-abonnement van internet, telefonie en digitale televisie. Dit noemen ze; alles in 1 pakket of triple play.Een alles in 1 pakket (Telefonie, internet en digitale televisie ) van een aanbieder dan loopt de korting nog verder op en u ontvangt ook nog maar één overzichtelijke factuur.Een internet, bellen en TV pakket is nog steeds het meest gebruikt in Nederland. Alle internetproviders hanteren een voordelig tarief voor vaste telefonie. Daarnaast kun je vaak kiezen voor onbeperkt bellen met de vaste telefoon.Extra’s en opties die al dan niet gratis kunnen worden toegevoegd aan een abonnement zijn o.a.;

E-mail
Mailboxen, hoeveel ruimte zij bieden wisselt per provider, dus is iets om op te letten.
Spamfilter
Gratis spamfilter bieden sommige providers aan. Sommige bieden voor een paar euro extra per maand de mogelijkheid om een spamfilter toe te wijzen aan uw persoonlijke mailbox.
Antivirus
Gratis of betaald antiviruspakket, afhankelijk van de provider.
Wifi Hotspots
Ziggo is als eerste begonnen met WifiSpots: de wifi-modems van abonnees van deze provider hebben een extra wifi-netwerkje. Dat netwerk kunnen andere Ziggo klanten weer gebruiken als zij binnen het bereik van dat netwerk komen.

Internet, tv en bellen