Kredietrapport

Kredietrapport opvragen
Kredietrapport

De kredietwaardigheid controleren met een kredietcheck kan problemen voorkomen. Wanbetaling is vaak één van de redenen dat bedrijven in financiële nood komen. Via Kredietrapportaanvragen.nl kan wanbetaling door klanten en leveranciers worden voorkomen. Bij Kredietrapportaanvragen.nl kan een kredietrapport / kredietcheck aangevraagd worden.

Kredietrapport

Voor slechts €6,95 (NL) kan een Creditsafe kredietrapport worden aangevraagd en voor slechts €14,95 (NL) een Graydon kredietrapport (Powered by Graydon). Zonder abonnement! Bij Kredietrapportaanvragen.nl kan namelijk online per stuk een rapport besteld worden. Er wordt alleen betaald voor de rapporten die zijn afgenomen. Uiteraard is het mogelijk om hierbij gebruik te maken van een rapport tegoed. Een kredietrapport tegoed kan gekocht worden vanuit het account. Zo is het eenvoudig de kredietwaardigheid te controleren van het bedrijf waarmee zaken gedaan wordt. In de kredietrapporten is in één oogopslag alle belangrijke informatie te zien.

Het rapport wordt binnen 5 minuten na bestelling per e-mail verstuurd. 

Een kredietcheck bestaat uit:

  • Algemene bedrijfsgegevens,
  • Omzet- liquiditeitsontwikkeling,
  • Kredietadvies,
  • Betaalgedrag,
  • Credit Rating,
  • Ontwikkeling van de Credit Rating,
  • Balansgegevens,
  • Concernstructuur.

Kredietwaardigheid

Controleer nu de kredietwaardigheid van Nederlandse bedrijven met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Nederland en vraag meteen een kredietcheck aan. U kunt voor slechts €6,95 (NL) een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het Nederlandse bedrijf waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Nederland

Nederland is een land dat deel uitmaakt van het Koninkrijk der Nederlanden. Nederland heeft 16.877.351 inwoners. Ruim 18% van het oppervlak bestaat uit water en een groot deel van Nederland en de bevolking bevindt zich onder zeeniveau. Het land wordt beschermd tegen het water door middel van een systeem van dijken en waterwerken. De hoofdstad van Nederland is Amsterdam, de regeringszetel is in Den Haag. De Caribische eilanden Bonaire, Sint Eustatius en Saba maken als bijzondere gemeenten deel uit van Nederland.

Op dit moment is Nederland een van de meest ontwikkelde landen van de wereld. De Nederlandse economie steunt vooral op de land- en tuinbouwsector, de dienstensector en de internationale handel met name op de doorvoer van producten naar buurland Duitsland.

Wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt check’s aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Nederland nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.