Lagere energiekosten

Wij helpen ondernemers om jouw bedrijfskosten te verlagen zonder in te gaan leveren op kwaliteit. Dat doen wij via de digitale weg en telefoon. Dus geen onnodig tijd verspillen met afspraken maken en bezoeken. Wil jij ook lagere energiekosten?

Altijd werken we op basis van no cure no pay. Besparing op energiekosten lopen op tot wel 35%. 

Onze samenwerking is met meerdere energieleveranciers, maar slechts één leverancier werkt zonder een langdurige overeenkomst.

Het tarief is als volgt opgebouwd: voor stroom : EPEX-prijs + 0,8 cent/kWh stroom en voor gas: beursprijs + 3,9 cent/m3 gas. Voor komend jaar betaalt u naar verwachting gemiddeld 4,3 cent/kWh voor stroom en 14,9 cent/m3 voor gas (exclusief regiotoeslag). 

En voor de komende 36 maanden wordt een gemiddelde EPEX-prijs verwacht van circa € 0,037 per kWh en een gemiddelde LEBA-prijs van circa € 0,13000 per m3. Dit is geen prijsgarantie.

Vul onderstaande vragen in en ontvang vrijblijvend een aanbieding van onze leverancier voor stroom en/of gas voor een minimale periode van één maand. Je kunt iedere maand opzeggen en overstappen zonder boete. Je hebt altijd de laagste, actuele prijs.
Nadat je vrijblijvende aanmelding voor lagere energiekosten hebt aangevraagd ontvang je binnen 1 werkdag per e-mail een aanmeld link. Na het activeren van deze link ontvang je de overeenkomst en heb je nog 14 dagen bedenktijd.

Per 24 maart 2018 is de het actieplan dataveiligheid in actie, dit in kader van wet bescherming persoonsgegevens, om jouw gegevens nog beter te beschermen. Uiteraard hanteren wij deze regels. Daarom vragen wij om je geboortedatum en IBAN nummer. Dit zijn de noodzakelijke “sleutels” om toegang te krijgen tot C-AR en CER.

Lagere energiekosten

Hoe werkt het?

  • Je gaat de marktprijs betalen die deze leverancier moet betalen op de beurs en een kleine opslag.
  • Het voordeel voor jou is dat je géén overeenkomst voor een langere tijd hebt.
  • Je kunt iedere maand opzeggen en overstappen zonder boete.
  • Je hebt altijd de laagste, actuele prijs.

Deze leverancier stelt wel verplicht dat je slimme meters moet hebben. 

Het resultaat is een energieproduct dat niet alleen besparing oplevert, maar je ook vrijheid en controle geeft. Dankzij de slimme meter en de ICT-infrastructuur kopen zij jouw energie rechtstreeks in op de handelsbeurs. Goedkoper inkopen kan niet!

Zij rekenen deze actuele marktprijzen plus een geringe opslag 1-op-1 aan je door. Jij betaalt dus de werkelijke prijs voor energie en je hebt altijd inzicht in jouw verbruik en kosten. En geen vast contract en geen opzegboete. Zij werken daarom bewust elke dag voor jouw tevredenheid en de laagste prijs.

Laadpalen

Tevens heeft deze leverancier een laadsysteem voor elektrische auto’s ontwikkeld. Met dit laadsysteem is het niet alleen mogelijk om voordelig én duurzaam te rijden, maar ook nog eens zelf geld verdienen.

De belangrijkste voordelen 

1. Extra omzet voor uw bedrijf

Als u wilt, geeft u gasten de mogelijkheid hun auto aan uw laadpaal op te laden. De laadpaal heeft twee laadpunten. De grootste zorg van elektrische rijders is het nog lang niet volgroeide netwerk van laadpunten. Daar speelt u mooi op in. U kunt een laadprijs instellen voor gastladers, terwijl u zelf de werkelijke beursprijs volgt. Dit levert u direct geld op. U heeft natuurlijk de mogelijkheid om meerdere laadpalen te laten plaatsen.

2. Goedkoop laden (ook voor personeel)

We koppelen uw laadpunten rechtstreeks aan de dynamische prijzen van de daghandelsbeurs. De daghandelsbeurs biedt historisch gezien de beste kans op de laagste prijs voor stroom. Dit betekent dus ook dat u en uw personeel goedkoop kunnen laden.

3. Scherp geprijsde laadpunten met een gegarandeerde all-in prijs

Na een schouw ontvangt u een vrijblijvende offerte met de gegarandeerde kosten voor het installeren van uw laadpunten. Zonder verrassingen achteraf! De all-in prijs bevat alle kosten die nodig zijn om gebruik te maken van EerlijkLaden. Van de laadpaal zelf tot bijbehorende installatie en kwaliteitscontrole.

error: