LuxImprove voor led-verlichting bij ondernemers

Led-verlichtingspecialist LuxImprove is door Essent als servicepartner geselecteerd om ondernemers van led-verlichting te gaan voorzien. De verlichting zal aangeboden worden via de Klimaatroute.

LuxImprove | Essent en LuxImprove slaan handen ineen voor led-verlichting bij ondernemers
Essent en LuxImprove slaan handen ineen voor led-verlichting bij ondernemers (foto: LuxImprove)

De samenwerking past in de strategie van LuxImprove om ondernemers energiebesparende diensten en producten aan te bieden. Essent kan op zijn beurt zakelijke klanten in de Benelux nu van dienst zijn met onder andere een lichtadvies en een lichtplan voor zowel vervangings- als nieuwbouwprojecten.

LuxImprove

En neemt daarbij het gehele traject uit handen, van advies tot oplevering. Via de Klimaatroute, onderdeel van Essent, worden jaarlijkse vele duizenden ondernemers bezocht om ze te helpen bij het doorvoeren van energiebesparingen. De te nemen maatregelen kunnen vervolgens via verschillende servicepartners afgenomen worden waarbij LuxImprove nu de verlichtingspartner is.

‘Er zijn op de zakelijke markt veel aanbieders van led-verlichting. Het is moeilijk om de juiste keuzes te maken’,  stelt Bas van den Brenk, directeur van Klimaatroute. ‘LuxImprove heeft in die zin een unieke positie. De klant krijgt een professioneel advies waarbij hij kan kiezen uit een zeer breed pakket aan verlichtingsoplossingen passend bij zijn budget. Ook de mogelijkheid om verlichting te huren of te leasen biedt kansen voor ondernemers.’

Dé led-verlichtingspartner

LuxImprove is dé led-verlichtingspartner van duizenden bedrijven binnen de Benelux. Naast het leveren van led biedt LuxImprove nog vele andere diensten die leiden tot een verlichtingsadvies op maat. Uiteraard rekening houdend met uw wensen en budget.

Vanuit een merkonafhankelijke positie en met een wereldwijd fabrikantennetwerk kan LuxImprove een totaaloplossing bieden voor elk verlichtingsvraagstuk. Onze klanten bestaan met name uit elektrotechnische installatiebedrijven en bedrijven die duurzaam willen ondernemen.

Lichtscan

De werkwijze van LuxImprove start in vrijwel alle gevallen met een lichtscan door één van onze lichtexperts. De expert bekijkt uw huidige verlichtingsarmaturen, de lichtwaardes maar ook kijkt hij naar het gebruik van de ruimtes en natuurlijk uw wensen met betrekking tot verlichting. Dit alles zonder dat het u iets kost en geheel vrijblijvend.

Besparingscalculatie

Met de bevindingen uit de lichtscan wordt vervolgens een adviesrapport opgesteld. Dit rapport bevat oa informatie over mogelijke besparingen, de investering, terugverdientijd, CO2 reductie en eventuele subsidie- en financieringsmogelijkheden. Uiteraard rekening houdend met uw wensen en budget. 

Lichtplan

Wanneer het project nieuw- of verbouw betreft wordt het adviesrapport aangevuld met lichtberekeningen, een (3D) sfeer impressie en een projectering van de armaturen in elke ruimte. Deze projectering is voor u of uw elektrotechnische installateur een handige tool voor een juiste toepassing van de verlichting. 

Proefopstelling

Licht is beleving en ieder mens ervaart verlichting weer net iets anders. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste verlichting kunnen wij een proefopstelling op locatie aanbieden. Deze proefopstelling wordt u vrijwel altijd kosteloos aangeboden voor de duur van een maand. 

Ondersteuning bij installatie

Om er zorg voor te dragen dat de aangeboden verlichting op de juiste manier, conform de gestelde normeringen en volgens het lichtplan wordt aangebracht bieden wij u of uw installateur ondersteuning op locatie. Wij gaan graag de samenwerking aan met uw huisinstallateur of ontzorgen u door de volledige verantwoording te nemen over het project met ons grote netwerk aan vakbekwame led installateurs. 

Financiering

Een overgang naar led-verlichting vraagt een forse investering. Toch hoeft dit geen drempel te zijn en bieden we u de mogelijkheid om de verlichting te financieren. In vrijwel alle gevallen is de besparing groter dan uw maandbedrag. Na afloop van de afbetaalperiode bent u eigenaar van de verlichting.

error: