35 procent meer winst?

Meer winst ⇒ besparenBesparen = meer winst

Wij laten u graag zien hoe u met behulp van de no cure no pay werkwijze van De Bespaar Unie ongeveer 35 procent meer winst kunt maken. Aan de hand van een aantal cijfers van de horecasector en een cijfermatig voorbeeld ziet u hoe 15 procent besparen 35 procent winst kan opleveren.  

Vele factoren hebben of kunnen veel invloed hebben op het bedrijfsresultaat (lees: winst). Een aantal factoren zijn door de ondernemer direct en sommige niet direct te beïnvloeden.

Factoren direct te beïnvloeden:     Factoren niet direct te beïnvloeden:
• Prijsstelling van producten en diensten

• Huur, afschrijvingen, interest

• Loonkosten • Overige vaste kosten
• Inkopen

Uit cijfers van de horecabranche blijkt dat de verdeling van de omzet, de kosten en de winst in alle sectoren (hotel, restaurant, dranken en fastfood) de laatste jaren gemiddeld als volgt is samengesteld:

• Omzet 100%
• Inkopen 27%
• Loonkosten 24%
• Huur, afschrijvingen, en interest  14%
• Overige exploitatie kosten 23,5%
• Bedrijfsresultaat (voor aftrek inkomen)  11,5%

EEN VOORBEELD UIT DE PRAKTIJK

Uw omzet 800.000
Gemiddelde inkoop 27% van de omzet 216.000
Loonkosten 24% 192.000
Huur, afschrijvingen en interest 14% 112.000
Overige exploitatie kosten 23,5% 188.000
Bedrijfsresultaat (voor aftrek inkomen) 92.000

Bij een zeker niet denkbeeldige besparing van 15% op uw inkoop stijgt uw winst al naar (€ 32.000 / € 92.000 =) 35%.

35 procent meer winst. Interesse?

Vul hier aub uw gegevens in, DBU neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met de no cure no pay werkwijze van De Bespaar Unie ontvangt u geheel vrijblijvend inzage in uw mogelijke besparingen.

35 procent meer winst?