Narrowcasting

De nieuwe vorm van reclame

Narrowcasting is de nieuwe vorm van reclame die via digitale schermen eindeloze communicatiemogelijkheden biedt in zorginstellingen, apotheken, warenhuizen, supermarkten, autodealers, openbaar vervoer, winkels, horecagelegenheden e.d.

Easyscreen geeft je de volledige controle over narrowcasting. Bepaal zelf online wanneer je wat uitzendt. Stem de inhoud en vormgeving af op jouw bedrijf en klanten. Maak heel eenvoudig zelf fragmenten en combineer die met aantrekkelijke videomagazines. Easyscreen is de meest eenvoudige manier om regisseur van je eigen beeldschermen te worden.

easyscreen,Narrowcasting

Interesse? 

Narrowcasting, ja daar wil ik meer over weten.

Smart PlaylistingNarrowcasting, Audeo, video
Notice heeft een unieke methode ontwikkeld om audio en video te combineren in één audiovisueel programma op locatie. Bij ‘Smart Playlisting’ wordt zowel het muziek- als het videoprogramma op maat gemaakt. De muziek is daarbij leading en wordt verrijkt met video, al dan niet met geluid. Via Smart Playlisting worden alle fragmenten geïntegreerd in één playlist. Muziektracks, videocommercials, beeldfragmenten en muziekvideoclips wisselen elkaar zo natuurlijk af zonder hinderlijke onderbrekingen of afbrekingen.

Easyradio is de basismuziekdienst van Notice.Met Easyradio kun je op elk moment switchen tussen 17 muziekprogramma’s.
easyradio,Narrowcasting
Eigen commercials
 
Ook biedt EasyRadio de mogelijkheid om eigen commercials op te nemen in het muziekprogramma. Een eenvoudige commercial heb je al voor € 55.

De voordelen van Easyradio:

  • De juiste muziek op het juiste moment.
  • Dagelijks nieuwe playlists van professionele dj’s.
  • Gebruiksvriendelijke moderne mediaspeler.
  • Duidelijke, lage abonnementskosten.
  • Keuze voor Buma Sena vrije muziek.
  • Mogelijkheid voor eigen commercials.

Smart Playlisting

En Notice heeft een unieke methode ontwikkeld om audio en video te combineren in één audiovisueel programma op locatie. Bij ‘Smart Playlisting’ wordt zowel het muziek- als het videoprogramma op maat gemaakt. De muziek is daarbij leading en wordt verrijkt met video, al dan niet met geluid. Via Smart Playlisting worden alle fragmenten geïntegreerd in één playlist. Muziektracks, videocommercials, beeldfragmenten en muziekvideoclips wisselen elkaar zo natuurlijk af zonder hinderlijke onderbrekingen of afbrekingen.

NarrowCasting