Iedere dag krijgt u wellicht een aanbieding energie in uw post, mailbox etc. Echter altijd met een voorwaarde gekoppeld aan die aanbieding, zoals een af te sluiten overeenkomst voor maanden of jaren. Bij ons niet, u kunt hier een afspraak maken over energie afname zonder langlopend contract maar met de scherpste prijs per dag. Lees onze aanbieding energie van NieuweStroom.
NieuweStroom

Via NieuweStroom bieden wij u de goedkoopste energie aan. Zonder een maanden of jarenlange overeenkomst met u af te sluiten!

  • NieuweStroom koopt dagelijks rechtstreeks energie voor u in op de handelsbeurs.
  • Wij koppelen uw prijs 1-op-1 aan de prijs op de handelsbeurs en rekenen maandelijks het werkelijke verbruik met u af. Géén verrassingen meer op de jaarafrekening en goedkoper inkopen kan niet!
  • Bij ons géén vast langlopend contract en géén overstapboete.

Energie van NieuweStroom

Voor levering van stroom hanteren wij onderstaand tarief;

Elektra: APX-beursprijs + 0,8 cent/kWh stroom Gas: LEBA beursprijs + opslag  3,9 cent/m3 gas.

De komende 12 maanden betaalt u naar verwachting gemiddeld minder dan 5,0 cent/kWh voor stroom en 21,9 cent/m3 voor gas (exclusief regiotoeslag).

Per 24 maart 2018 is er een nieuwe werkwijze. Het nieuwe actieplan dataveiligheid is vanaf dan in actie, dit in kader van wet bescherming persoonsgegevens, om uw gegevens nog beter te beschermen.

Energiekosten besparen

   • Zolang u klant bent betaalt u vaste leveringskosten van € 2,95 per maand per aansluiting.
    Dit zijn de werkelijke kosten van maandelijkse facturering, automatische incasso en het publiceren van uw verbruiksgegevens op uw persoonlijke webpagina.

Echter, bij uw overstap maken we ook overstapkosten:

   • regelen uw overstap met uw netbeheerder en uw vorige leverancier.
   • zetten uw account op (contractregister, facturering, incasso en verwerking meterstanden).

Daarom betaalt u de eerste 18 maanden dat u klant bent € 5,30 per maand extra voor de levering van stroom en € 2,80 extra voor de levering van gas. Na 18 maanden zijn deze kosten afgeschreven en gaat u automatisch* over naar de kostprijs van € 2,95 per maand per aansluiting. We factureren dus ook hier zoals beloofd 100% transparant de werkelijke kosten. Bij aanvang van het leveringscontract zijn de vaste leveringskosten daarom: € 8,25 per maand voor stroom en € 5,75 per maand voor gas.
Dat zijn ook de bedragen die we met u afspreken in het leveringscontract.

*Aan die verlaging zijn 2 aanvullende voorwaarden verbonden: de automatische incasso van facturen verloopt zonder problemen en er is bij u een slimme meter geïnstalleerd.

NieuweStroom FullFlex Stroom en Gas combineert slimme technologie met een transparante en eerlijke prijsstelling. Het resultaat is een energieproduct dat niet alleen besparing oplevert, maar u ook vrijheid en controle geeft.

Dankzij de slimme meter en onze ICT-infrastructuur kopen wij uw energie rechtstreeks in op de handelsbeurs. Goedkoper inkopen kan niet! Wij rekenen deze actuele marktprijzen plus een geringe opslag 1-op-1 aan u door. U betaalt dus de werkelijke prijs voor energie en u hebt altijd inzicht in uw verbruik en kosten. En bij NieuweStroom geen vast contract en geen opzegboete. Wij werken daarom bewust elke dag voor uw tevredenheid en de laagste prijs.

Energie van NieuweStroom

error: