No Cure No Pay

Ons concept: No cure no pay. Uw (tijd)winst!

Schakel onze expertise in om voor u de kosten gaan besparen, het kost u niets. Wij hanteren immers het No cure no pay concept. Dus waarom zou u het niet doen?

Omzet verhogen en kosten besparen! Dat is waar uw aandacht nu naar uit zou moeten gaan.

Bij de meeste bedrijven wordt hier helaas geen prioriteit aan gegeven. Een veelgehoord excuus is: ”geen tijd voor“.

Als u er nu geen tijd voor hebt, wanneer dan wel? Indien het noodgedwongen moet? Of als het te laat is? Dat is dan ook precies de reden dat wij voor ondernemers het zo makkelijk mogelijk maken. Door middel van enkele gerichte vragen te stellen aan de ondernemer nemen wij het voortouw en al het werk uit handen. Met behulp van de antwoorden zijn wij in staat om u een 100% vrijblijvend inzicht te verstrekken. Hierdoor heeft u als ondernemer met minimale inspanningen een echt duidelijk en gratis inzicht naar de mogelijkheden.

No Cure No Pay buttonHet is belangrijk om weloverwogen stappen te nemen om aan uw organisatie/bedrijf te werken. En hoe kan dat effectiever bewerkstelligt worden dan focussen op verhoging van omzet én aan besparing van kosten.
Niet alleen bij het opstarten, maar jaarlijks….elk kwartaal, elke maand, elke dag! Aanpassen, veranderen kunt u dus ook elke dag, elk moment. Soms zit een hogere winst in een klein hoekje.

Elke ondernemer weet dat extra winst behaalt wordt door meer omzet te genereren. De vraag is nu: hoe vaak bent u daarmee bezig? DBU is dat dagelijks.

Bespaar op vaste kosten en bespaar tijd;

Met uw toestemming nemen wij al uw huidige contracten door, zodat wij inzicht krijgen en goedkopere mogelijkheden/alternatieven aan kunnen bieden. Laat DBU al uw contracten en afspraken onderzoeken naar wat er efficiënter en goedkoper kan.

De term No cure no pay staat voor ‘géén oplossing géén betaling’. Hiermee wordt bedoeld dat een dienstverlener slechts wordt betaald als hij de dienst tot een goed einde heeft gebracht. In feite is er bij no cure no pay sprake van een resultaatverplichting, dit in tegenstelling tot een inspanningsverplichting.

De Bespaar Unie werkt 100% onafhankelijk: zo kunnen wij het meeste voor u betekenen. Bovendien betaalt u als klant alléén als wij voor u winst behalen. Alles staat in dienst van een optimaal resultaat. Indien blijkt dat wij het met u afgesproken minimale percentage of bedrag niet behalen, dan betaald u NIETS. Dan zijn onze werkzaamheden voor u gratis geweest en heeft u in ieder geval een actueel beeld en een goed gevoel dat u de zaken goed voor elkaar heeft. Dat is dus echt no cure no pay.

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zsm contact met u op om je snel geheel vrijblijvend en inzicht te geven welke besparingen er voor uw situatie mogelijk zijn.

No cure no pay

No Cure No Pay