Ons concept: no cure no pay. Jouw (tijd)winst!

Schakel onze expertise in om voor jou de kosten gaan besparen, het kost je 100% niets. Wij hanteren immers het no cure no pay concept. Dus waarom zou u het niet doen?

Omzet verhogen en kosten besparen!

Dat is waar uw aandacht nu naar uit zou moeten gaan. Bij de meeste bedrijven en/of ondernemers wordt hier helaas geen prioriteit aan gegeven. Enkele veelgehoorde excuses zijn: ”geen tijd voor“ of ” we doen het al jaren zo” of “Nee, laat maar want dat kost me teveel tijd” of “Wij hebben alles goed voor elkaar“.

Wij nemen alles uit handen en leggen je graag in een persoonlijk gesprek van maximaal 30 minuten onze no cure no pay werkwijze uit. Dan is je duidelijk wat wij van jou verwachten en waarop jij ons kan en mag afrekenen! Jij weet nadat wij je overeenkomsten hebben doorgelopen zeker of je het goed voor elkaar hebt. Laat ons dus nu je lopende overeenkomsten te checken op basis van no cure no pay!!!

Want als jij er nu geen tijd voor hebt, wanneer dan wel? Indien het noodgedwongen moet? Of als het te laat is? Dat is dan ook precies de reden dat wij voor ondernemers het zo makkelijk mogelijk maken. Door middel van enkele gerichte vragen te stellen aan de ondernemer nemen wij het voortouw en al het werk uit handen. Met behulp van de antwoorden zijn wij in staat om jou een 100% vrijblijvend inzicht te verstrekken. Hierdoor hebben ondernemer(s) met minimale inspanningen een echt duidelijk en gratis inzicht naar de mogelijkheden.

No Cure No Pay buttonHet is belangrijk om weloverwogen stappen te nemen om aan je organisatie/bedrijf te werken. En hoe kan dat effectiever bewerkstelligt worden dan focussen op verhoging van omzet én aan besparing van kosten. Niet alleen bij het opstarten, maar jaarlijks….elk kwartaal, elke maand, elke dag! Aanpassen, veranderen kun jij dus ook elke dag, elk moment. Soms zit een hogere winst in een klein hoekje. Elke ondernemer weet dat extra winst behaalt wordt door meer omzet te genereren. De vraag is nu: hoe vaak ben jij daarmee bezig? De Bespaar Unie is dat dagelijks.

Bespaar op vaste kosten en bespaar tijd;

Met jouw toestemming nemen wij alle huidige contracten door, zodat wij inzicht krijgen en goedkopere en/of betere mogelijkheden/alternatieven aan kunnen bieden. Laat DBU alle contracten en afspraken onderzoeken naar wat er efficiënter en goedkoper kan.

De term no cure no pay staat voor ‘géén oplossing géén betaling ’. Hiermee wordt bedoeld dat een dienstverlener slechts wordt betaald als hij de dienst tot een goed einde heeft gebracht. In feite is er bij no cure no pay sprake van een resultaatverplichting, dit in tegenstelling tot een inspanningsverplichting.

DBU werkt 100% onafhankelijk: zo kunnen wij het meeste voor jou betekenen. Bovendien betaal jij als klant alléén als wij voor jou winst behalen. Alles staat in dienst van een optimaal resultaat. Indien blijkt dat wij het met jou afgesproken minimale percentage of bedrag niet behalen, dan betaal jij NIETS. Dan zijn onze werkzaamheden voor jou gratis geweest en heb jij in ieder geval een actueel beeld en een goed gevoel dat je de zaken goed voor elkaar heeft. Dat is dus echt no cure no pay.

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zsm contact op om je snel geheel vrijblijvend en inzicht te geven welke besparingen er voor jouw situatie mogelijk zijn.

No cure no pay

No Cure No Pay

error: