Sanitairhygiëne

Aandacht voor sanitairhygiëne is belangrijk kenmerk voor een uitstekend verzorgde toiletruimte.

Groothandel schoonmaakartikelen, professionele schoonmaakmiddelen en goedkoop toiletpapier

Met trots prijkt op de gevel van 123toliet.nl de tekst “Groothandel schoonmaakartikelen”. Om precies te zijn, Online nummer 1 Groothandel in Schoonmaakartikelen en Goedkoop Toiletpapier. De afgelopen jaren hebben wij ons binnen ons ruime assortiment schoonmaakartikelen steeds meer ontwikkeld tot een specialist in de verschillende typen handdoekpapier, vouwhanddoekjes, professionele schoonmaakmiddelen maar vooral als groothandel in goedkoop toiletpapier.

Levering

Als Groothandel Schoonmaakartikelen leveren wij vrijwel ons gehele assortiment binnen 2-3 werkdagen bij u af. Niet alleen ons huismerk maar ook Tork, Lotus, Kimberly Clark, Vileda, Taski-Diversey en zelf de RVS Santral zeepdispeners, handdoekdispeners en overige RVS artikelen.
Wij leveren naar België ook alle dispeners en papierproducten (geen schoonmaakmaterialen en professionele schoonmaakmiddelen). Er zijn voor België in principe geen hogere verzendkosten.

123toilet, al jaren uw online nummer 1 Groothandel in schoonmaakartikelen en goedkoop toiletpapier!

Sanitairwinkel staat voor het grootste online assortiment gecombineerd met een gebruiksvriendelijke webshop. Dit wordt ondersteund door moderne showrooms en een deskundige klantenservice. Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Onze cultuur

Enthousiast, professioneel, gemoedelijk en ambitieus. Vier begrippen die de cultuur van Sanitairwinkel perfect samenvatten. Een vriendschappelijke en open sfeer tussen al onze afdelingen zorgt ervoor dat wij allemaal iedere dag met plezier naar het werk gaan. Een gezonde portie humor mag hierbij absoluut niet ontbreken.

Onderdeel van Rorix

Sanitairwinkel is onderdeel van Rorix, een snelgroeiende en ambitieuze organisatie gericht op woongerelateerde webshops gecombineerd met fysieke showrooms. Met een klantvriendelijke insteek en door optimaliseren van de website wil Rorix door blijven groeien.

Sanitairhygiëne