Sanitairhygiëne

Aandacht voor sanitairhygiëne is belangrijk kenmerk voor een uitstekend verzorgde toiletruimte.

Hygienepapier

Groothandel schoonmaakartikelen, professionele schoonmaakmiddelen en goedkoop toiletpapier.

U bent op het juiste adres als u op zoek bent naar uitstekende producten voor toilethygiëne. Het assortiment bestaat uit zeep, dispensers, (vlies)poetslappen, luchtverfrissers en toiletpapier. Alle producten zijn van MTS Euro Products, hebben een professionele luxe uitstraling en zijn laag geprijsd.
Een betere prijs-kwaliteit verhouding op het gebied van toilethygiene, zal u nergens vinden!

U bent bij ons op het juiste adres als u op zoekt bent naar uitstekende producten voor toilethygiëne. Wij hebben alle producten van MTS Euro Products in het assortiment, zoals zeep, dispensers, nonwoven doeken doeken, (vlies)poetslappen, luchtverfrissers en toiletpapier. De producten van MTS Euro Product hebben een professionele luxe uitstraling en zijn toch laag geprijsd. Kortom, een betere prijs-kwaliteit verhouding gaat u niet vinden.

Totaalleverancier

Wij zijn uw totaalleverancier. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij voor elk soort papier, textiel of zeep een bijpassende dispenser beschikbaar hebben. U kunt bij ons ook terecht voor afvalzakken, servetten en schoonmaakmiddelen. Dit maakt ons de ideale partner voor de hygiëne voor uw bedrijf, huis, kantoor en/of praktijk en camping. Door ons uitgebreide assortiment kunt u bij u uw gehele sanitaire voorzieningen via ons voorzien van toiletpapier, gevouwen handdoekjes en Hygiënepapier.nl terecht. Door het uitgebreide assortiment kunt u de gehele sanitaire voorzieningen voorzien van toiletpapier, gevouwen handdoekjes en . De gehele toilethygiëne is volledig uit voorraad en binnen 48 uur leverbaar. U bespaart zo tijd en geld. U hoeft niet meer naar verschillende leveranciers te zoeken. Kijk wat u nog meer kunt besparen met onze factuurcheck. Wij garanderen dat we goedkoper zijn dan de concurrent.

Ook voor overige merken als Deb, BulkySoft, Santral, Kimberly-Clark, CWS, Satino, Katrin, Oxy-Gen, Tork en Vendor kunt u bij Hygiënepapier.nl terecht voor de navullingen. Deze zijn volledig uit voorraad leverbaar.

Via de dispensercheck is de juiste navulling binnen no-time gevonden en besteld. Zo vindt u altijd de juiste navulling bij uw dispenser. Bekijk ook het handige overzicht van alle dispensermerken.

error: