Schoonmaak

Kostenbesparing op Schoonmaak

Hoe wij de Kosten Besparing op Schoonmaak voor u realiseren leggen wij u graag uit in een persoonlijk gesprek waar dit onderwerp met alle andere aan bod zal komen. Alle door u verstrekte gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en worden uitsluitend ingezet ten behoeve van uw voordeel en zo uw Schoonmaak Kosten omlaag te brengen. In de Schoonmaak wereld zit veel kaf onder het koren. Wij hebben voor u de beste prijs-kwaliteit verhouding reeds in kaart gebracht en besparen u tot 17%.

Interesse?

Ja, ik wil meer weten over de mogelijkheden ivm schoonmaak

Schoonmaak, bezemWij hebben een landelijke samenwerking met een of meerdere van de grootste leveranciers in de markt en zijn daardoor in staat u te laten profiteren van collectiviteitskorting. Wij controleren en analyseren deze partners voortdurend op de uitvoering en naleving van de contracten. Tevens worden door ons nieuwe leveranciers op dat gebied benaderd om de huidige scherp te houden. In geval van mogelijke wanprestaties kan zo’n leverancier dan ook snel en doelmatig worden vervangen. U heeft daar als klant geen omkijken naar.

Het concept van De Bespaar Unie biedt u vele mogelijkheden om tot echte Kosten Besparingen te komen. Hieronder ziet u een opsomming van de voordelen welke wij u kunnen bieden. Uiteraard kunnen deze verschillen van klant tot klant.

De kostenpost schoonmaak is een wekelijks terugkerende post en derhalve van groot belang binnen uw kosten structuur. Samenwerking met DBU kan aanleiding geven tot een flinke extra besparing tot 17% binnen uw bedrijf op dit onderdeel.

  • Kennis van uw branche.
  • Collectief inkoopvolume.
  • Gratis check van uw contract.
  • Jaarlijkse evaluatie.

Wij hebben een landelijke samenwerking 

Wat heeft DBU nodig om uw Schoonmaak Kosten te analyseren en een goede vervanger aan te bieden?

  • Uw gegevens ivm wat, wanneer, etc. er schoongemaakt dient te worden.
  • Een kopie van uw Schoonmaak Kosten Contract.
  • De laatste factuur van uw Schoonmaak Kosten.

Laat DBU het werk voor u doen en bespaar samen met uw collega’s vele honderden Euro’s op uw Bedrijfskosten!

Schoonmaak