Tips om te besparen op bedrijfskosten.

De winst die jij uit jouw bedrijf haalt is grotendeels afhankelijk van jouw bedrijfskosten. Door te besparen op de bedrijfskosten is het mogelijk een groter deel van jouw omzet als winst uitkeren of gebruiken als investering voor de onderneming. Wil jij ook 35% meer winst?

Besparingen op bedrijfskosten | 35% meer winst?

Besparen geeft meer winst.

Met behulp van de no cure no pay werkwijze van De Bespaar Unie ongeveer 35 procent meer winst maken. Besparen zorgt voor meer winst. Wij doen geen loze kreet, maar maken dit iedere keer weer waar! Laat ons vrijblijvend voor jou onderzoeken welke mogelijkheden er zijn. Wij stellen voor om eerst te beginnen met de energiekosten. Waarom? Simpel, dit is een grote kostenpost voor je bedrijf en geeft ons een mogelijkheid om je snel en duidelijk te maken welke mogelijkheden en besparingen er mogelijk zijn. En, we maken altijd een vergelijk dat appels met appels vergelijkt. Dus een helder, snel vergelijk.

Hoe hoog zijn de energiekosten in jouw bedrijf?

Vooral op kostenposten die met energie te maken hebben kunnen de prijzen veelal flink worden verlaagd om zo aan het eind van het jaar minder uit te geven. Omdat energiekosten vaak een van de grootste kostenposten binnen het bedrijf is kan er ontzettend veel geld worden bespaard. Als je energie zakelijk gebruikt dan betaal je gemiddeld al minder dan een consument. De jaarprijs voor alle gebruikte energie wordt vaak vooraf aan het jaar geschat en je betaalt het vooraf. Aan het eind van het jaar wordt jouw daadwerkelijke verbruik vergeleken met deze schatting. Vervolgens betaal je een extra bedrag of krijg je geld terug. Juist dit laatste scenario is aantrekkelijk voor een groot aantal bedrijven. Want wanneer je minder energie verbruikt krijg je niet alleen datzelfde jaar geld terug maar zul je ook volgend jaar minder geld uitgeven aan zakelijke energiekosten. Jij bespaart dus niet alleen geld op de vooruitbetaling voor in het volgende jaar, maar ontvangt ook aan het eind van dit jaar een extra geldbedrag.

Besparen op zakelijke energiekosten?

Energie is binnen een groot aantal bedrijven nog steeds een van de grote kostenposten. De meeste bedrijfsprocessen gebruiken energie. De kosten van deze bedrijfsprocessen lopen hierdoor steeds hoger op. Het aantal bedrijven dat de laatste jaren kiest voor een andere zakelijke energieleverancier wordt steeds groter. Dit heeft vooral te maken met het feit dat het voor steeds meer bedrijven interessant is om te zoeken naar goedkopere alternatieven voor het huidige energiecontract. Wij nemen dit proces graag voor jou uit handen.

Om zowel dit jaar als volgend jaar minder geld uit te geven is het belangrijk dat jij gaat kijken naar producten en methodes om minder energie te verbruiken. Het vervangen van de verlichting is een goede optie.

Investeer in LED-verlichting

Verlichting in het bedrijfspand is een van de grootste energieslurpers. Het is een hoge kostenpost maar makkelijk om maandelijks op te besparen: je houdt meer geld in jouw portemonnee en draagt ook bij aan een beter milieu. LED-verlichting kan een besparing van gemiddeld 70% opleveren. Deze investering heb je er daarom al snel binnen enkele jaren uit. De investering in LED-verlichting kan het eerste jaar flink oplopen maar zal jouw energieverbruik vanaf dag 1 verlagen en dat vele jaren achter elkaar.

Daarnaast kun je instellen dat alle computers ‘s avonds automatisch uitgaan.

Maar het meeste geld valt te besparen door op zoek te gaan naar een goedkopere energieleverancier of te starten met onderhandelen met de huidige energieleverancier.

error: