Energie, wat gaan de energieprijzen doen?

Besparen op energiekosten is voor DBU dagelijkse kost en wij assisteren jou op basis van no cure no pay. Over energie is veel te vertellen, geeft soms veel vragen, wij maken dit vraagstuk zo simpel mogelijk voor jou.

Wil jij weten wat de energieprijzen gaan doen en welk effect dat voor jouw situatie gaat hebben? Vul onderstaand formulier, geheel vrijblijvend in.

energie-aanbieders,energievergelijker

Loyaliteit wordt meestal niet beloond

Je bent blij met je huidige aanbieder en een switch maken is een hoop gedoe. Als je jarenlang bij dezelfde aanbieder blijft, betaal je onbewust te veel. In de praktijk zien wij dagelijks dat “slapers” altijd de beloning krijgen van een hogere prijs dan de “switchers”. Wat zijn “slapers”? Dat zijn die niet regelmatig vergelijken en jarenlang blijven zitten bij een leverancier. Wat zijn “switchers”? Dat zijn die met regelmaat een vergelijk laten maken en daardoor in de meeste gevallen een lagere prijs betalen voor hetzelfde product dan “slapers”.

Opbouw energiekosten

De kosten voor Zakelijke Energie zijn opgebouwd uit drie componenten: leveringskosten, netbeheerkosten en overheidsheffingen. Hoe de kosten voor energie exact tot stand komen, is zichtbaar in onderstaande diagram voor een kleinverbruik aansluiting.

Opbouw energiekosten zakelijk klein verbruik

Wist u dat er momenteel ruim 70 energieleveranciers zijn?

Daarom controleren wij eerst jouw huidige overeenkomst en inventariseren wij jouw wensen en mogelijke (komende) wijzigingen. Aan de hand van die informatie gaan we een vergelijk maken. Wij weten hoe de hazen lopen, het is voor ons gesneden koek. Voor de meeste ondernemers is “energieland” een soort mijnenveld. wij zien het als onze taak jou veilig en verstandig hier de juiste weg te wijzen. Met iedere energieleverancier kun je een overeenkomst afsluiten.

Bespaar vele honderden Euro’s!

Energie, wat gaan de energiekosten doen? Hoe besparen op energiekosten? Op welke manier energiekosten besparen? Waaruit zijn energiekosten opgebouwd? Waar bestaan energiekosten uit? Enkele vragen die wij regelmatig ontvangen. Wij beantwoorden deze vragen graag en laten je zien welke mogelijkheden er zijn om aanzienlijk te besparen op energiekosten. Besparingen op energiekosten kunnen tot wel 35% oplopen. Om een gedegen reactie te geven is het van belang een inventarisatie te maken van de actuele situatie en mogelijke veranderingen. Vervolgens is dan een vergelijk te maken met verschillende leveranciers. De Bespaar Unie heeft contacten met uitsluitend erkende energieleveranciers. 

Wat gaan de energiekosten doen?

error: