Hartelijk welkom als ambassadeur

ambassadeur

Bedankt voor je aanmelding als onze Ambassadeur. Hierbij geven we je een uitleg over onze werkwijze en  informatie over het proces en wat wij voor ogen hebben.

Ik begreep dat jij een netwerk hebt die je graag kennis wil laten maken met onze diensten. Dat stellen we op prijs en zien uit naar een fijne en goede, langdurige samenwerking.

Jouw doel is om ondernemers te interesseren voor onze diensten op dusdanige manier dat wij (DBU) een afspraak krijgen. In maximaal 30 minuten leggen wij dan de ondernemer uit op welke wijze wij ondernemers kunnen bijstaan en adviseren om bedrijfskosten te verlagen zonder in te gaan leveren op kwaliteit.

Wij werken altijd op basis van no cure no pay. Besparing op energiekosten lopen op tot wel 35%. Besparing op verzekeringskosten gemiddeld 22%, waarbij we garanderen 20% op brandverzekering uit te zijn. Besparing op afvalkosten is gemiddeld 22%.  En, als wij voor de ondernemer een vrijblijvend vergelijk mogen maken, willen we dat graag doen. Het laten maken van een vergelijk kost ze geen geld, is 100% vrijblijvend en verplicht tot niets.

Er zijn 3 dingen van belang in het proces:

1.  Connecties met bedrijven en/of eigenaren zodat je echt warme leads kan creëren.

Dat is de sleutel tot succes. 

2.  Communicatie toon.

Zorg ervoor dat je het altijd vanuit de beleving van de ondernemer praat en bekijkt. 

De meeste ondernemers komen met excuses zoals, geen tijd, alles is goed geregeld, we hebben al jaren dezelfde leveranciers en zijn trouw, ik wil geen gedoe, heeft geen zin gaat jullie veel tijd kosten en levert toch niets op, enz.

Allemaal onbelangrijk,  houdt je vast dat alles no cure no pay is.  En dat alles wat je vraagt is 30 minuten van zijn tijd.

3.  Focus op succes.

Houdt altijd het voordeel van de klant in beeld en zorg ervoor dat je het gesprek over zijn bedrijf laat gaan en dat jij ervoor kan zorgen dat hij een mooie besparing tegemoet kan zien.

Wanneer je een warm contact hebt aangeboord en die hebt overtuigd dat ons systeem ECHT werkt, vraag je of je een afspraak mag laten inplannen voor een gesprek van maximaal 30 minuten om de ondernemer uitleg te geven.

Wat hebben we nodig?

  • bedrijfsgegevens,
  • naam directeur,
  • adres,
  • kvknr,
  • IBANnr,
  • Emailadres,
  • Telefoonnr.

Onze expert neemt het daar van jou over. En maakt een afspraak en zorgt dat de ondernemer de juiste info krijgt en een voorstel tot welke besparing we kunnen komen. Uiteraard houden wij je op de hoogte van het verloop.

Zodra de ondernemer een overeenkomst met DBU heeft getekend en de factuur bij een behaalde besparing aan DBU heeft betaald, dan ontvang jij van ons het afgesproken fee á € 200,00 (tenzij wij dat anders met elkaar hebben afgesproken) uitbetaald.

error: