Offertes vergelijken

Zakelijke energieprijzen vergelijken

Het is goed om te weten waar je op kunt letten als jij offertes van verschillende energieleveranciers naast elkaar legt. Wij zorgen ervoor dat je geen appels met peren vergelijkt. En helpen bij de keuze van een energiecontract dat écht past bij jouw bedrijf. Wij zijn specialist in zakelijke energieprijzen vergelijken. En werken altijd op basis van no cure no pay.

Offerte

Zakelijke energieprijzen vergelijken begint met het aanvragen van een offerte. De prijzen voor grootverbruik elektriciteit en gas zijn afhankelijk van de ontwikkelingen op de energiemarkt. Daardoor uiterlijk een week geldig. In sommige gevallen zelfs maar een paar uur. Hierdoor zijn de grootverbruik elektriciteits- en gasprijzen niet online te vinden. Wil jij weten wat de actuele energieprijzen voor jou situatie zijn? Vraag dan nu een offerte aan. 

Vraag nu een offerte aan

Vrijblijvend

Een offerte aanvragen is altijd 100% vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Na ontvangst van jouw offerteaanvraag ontvang jij binnen 24 uur onze reactie. We vergelijken voor jou de verschillende product- en contractvormen. Wij geven je persoonlijk advies over het energiecontract dat het best past bij jouw bedrijf. Zo is jouw zakelijke energie altijd goed geregeld.

Gemakkelijk zakelijke energieprijzen vergelijken

In deze whitepaper vertellen we je precies waar jij op moet letten bij het vergelijken van zakelijke energie-offertes.

Download whitepaper

Tips voor het vergelijken van zakelijke offertes

  • In enkele gevallen worden in energie-offertes niet de totale energiekosten vermeld.
  • Dan worden bijvoorbeeld de netbeheerkosten weggelaten, waardoor de offerte voordeliger lijkt.
  • Vergelijk de kosten van het gehele energiecontract.
  • Check niet alleen de prijs per eenheid.
  • Let ook goed op het maandelijkse bedrag aan vastrecht.
  • En bekijk of het een vaste of variabele prijs is. Een variabele prijs kan gedurende de looptijd nog enkele malen gewijzigd worden.
  • Enkele energieleveranciers hanteren een bandbreedte. Bij overschrijding daarvan kunnen afwijkende tarieven of een boete berekend worden. Dit kan onverwachte kosten met zich meebrengen.

Overstappen is makkelijker dan u denkt 

Zakelijke energieprijzen vergelijken

Heb jij verschillende energie-offertes vergeleken? En overweeg je nu over te stappen naar een andere energieleverancier? Overstappen is makkelijker dan je denkt. Wij helpen jouw hier graag bij.  Zodat jouw zakelijke energie straks altijd goed geregeld is.

Gemakkelijk zakelijke energie-offertes vergelijken

Doordat offertes van energieleveranciers vaak sterk van elkaar verschillen maakt dat vergelijken soms lastig. Wij hebben een checklist voor jou gemaakt, zodat jij weet waarop je moet letten.

Weet u hoe de energieprijzen zijn opgebouwd?

Wanneer jij weet uit welke onderdelen de energieprijs bestaat, weet je ook op welk deel van de energieprijs jij invloed kunt hebben. Met deze kennis kun je energie-offertes beter met elkaar vergelijken. Hier leggen we de opbouw van de energieprijs voor jou uit.

Per 24 maart 2018 is er een nieuwe werkwijze. Het nieuwe actieplan dataveiligheid is vanaf dan in actie. Dit in kader van wet bescherming persoonsgegevens, om jouw gegevens nog beter te beschermen.

This form is closed

error: