Offertes vergelijken

Zakelijke energieprijzen vergelijken

Het is goed om te weten waar u op kunt letten als u offertes van verschillende energieleveranciers naast elkaar legt. Wij zorgen ervoor dat u geen appels met peren vergelijkt en helpen u bij de keuze van een energiecontract dat écht past bij uw bedrijf. Wij zijn specialist in zakelijke energieprijzen vergelijken en werken op basis van no cure no pay.

Offerte

Zakelijke energieprijzen vergelijken begint met het aanvragen van een offerte. De prijzen voor grootverbruik elektriciteit en gas zijn afhankelijk van de ontwikkelingen op de energiemarkt en daardoor uiterlijk een week geldig. In sommige gevallen zelfs maar een paar uur. Hierdoor zijn de grootverbruik elektriciteits- en gasprijzen niet online te vinden. Wilt u weten wat de huidige energieprijzen zijn? Vraag bij ons vandaag nog een offerte aan. 

Vrijblijvend

Een offerte aanvragen is altijd 100% vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. Na ontvangst van uw offerteaanvraag ontvangt u binnen 24 uur onze reactie. We vergelijken graag voor u de verschillende product- en contractvormen.

Wij geven u graag persoonlijk advies over het energiecontract dat het best past bij uw bedrijf. Zo is uw zakelijke energie altijd goed geregeld.

Gemakkelijk zakelijke energieprijzen vergelijken

In deze whitepaper vertellen we u precies waar u op moet letten bij het vergelijken van zakelijke energie-offertes.

Tips voor het vergelijken van zakelijke offertes

  • In enkele gevallen worden in energie-offertes niet de totale energiekosten vermeld. Dan worden bijvoorbeeld de netbeheerkosten weggelaten, waardoor de offerte voordeliger lijkt.
  • Vergelijk de kosten van het gehele energiecontract en check niet alleen de prijs per eenheid. Let ook goed op het maandelijkse bedrag aan vastrecht en bekijk of het een vaste of variabele prijs is. Een variabele prijs kan gedurende de looptijd nog enkele malen gewijzigd worden.
  • Enkele energieleveranciers hanteren een bandbreedte. Bij overschrijding daarvan kunnen afwijkende tarieven of een boete berekend worden. Dit kan onverwachte kosten met zich meebrengen.

Overstappen is makkelijker dan u denkt 

Zakelijke energieprijzen vergelijken

Hebt u verschillende energie-offertes vergeleken? En overweegt u nu over te stappen naar een andere energieleverancier? Overstappen is makkelijker dan u denkt. Wij helpen u hier graag bij, zodat uw zakelijke energie straks altijd goed geregeld is.

Gemakkelijk zakelijke energie-offertes vergelijken

Doordat offertes van energieleveranciers vaak sterk van elkaar verschillen maakt dat vergelijken soms lastig. Wij hebben een checklist voor u gemaakt, zodat u weet waarop u moet letten.

Weet u hoe de energieprijzen zijn opgebouwd?

Wanneer u weet uit welke onderdelen de energieprijs bestaat, weet u ook op welk deel van de energieprijs u invloed kunt hebben. Met deze kennis kunt u energie-offertes beter met elkaar vergelijken. Hier leggen we de opbouw van de energieprijs voor u uit.

Per 24 maart 2018 is er een nieuwe werkwijze. Het nieuwe actieplan dataveiligheid is vanaf dan in actie, dit in kader van wet bescherming persoonsgegevens, om uw gegevens nog beter te beschermen.

Vraag nu offerte aan

 

 

error: