Doe de dakscan!

Zonnepanelen op jouw dak? Met onze digitale zonnepanelen dakscan krijg jij direct inzicht in passende mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Op onze dakscan volgt altijd een voorstel op maat. Bereken met deze handige tool hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen.

Zonnepanelen | dakscan | zonnepanelen dakscan

Doe de zonnepanelen dakscan

Klik hier of op bovenstaande foto om direct naar Dakscan App te gaan!

DBU is een samenwerking met de Solar Engineers aangegaan. De reden dat De Bespaar Unie voor de Solar Engineers heeft gekozen, is omdat de Solar Engineers zonnepanelen leveren met de hoogste klanttevredenheid.

Het plaatsen van een zonnestroomsysteem is een duurzame en uiterst rendabele maatregel om te besparen op jouw elektriciteitsrekening.

Omdat zonnepanelen voor velen echter een nieuw en onbekend product zijn, is de kans groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom stellen De Bespaar Unie en de Solar Engineers nu voor zakelijke gebruikers een Dakscan App beschikbaar waarmee jij direct ziet hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen en hoeveel jij hiermee kunt besparen.

Je hebt slechts jouw postcode en huisnummer nodig. Je kunt na afloop van de scan een rapport downloaden, waarin o.a. een indicatie van de besparing op jouw energierekening en een heldere uiteenzetting van het systeem en kostenoverzicht vermeld staan.

Bij interesse komen de Solar Engineers graag vrijblijvend bij je langs voor een schouw en adviesgesprek ter plekke. Na dit bezoek ontvang jij een offerte met daarin een 3D afbeelding van het zonnestroomsysteem op jouw dak.

zonnepanelen dakscan | Hoeveel kun j besparen met zonnepanelen?
Hoeveel kun jij besparen met zonnepanelen?

Wanneer jij wenst kunnen we ook advies geven over de fiscale voordelen en eventuele subsidie-mogelijkheden. Uiteraard geven wij jou ook antwoord op vragen die jij wellicht hebt, zoals:

  • Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?
  • Aantal zonnepanelen op dak?
  • Welk aantal zonnepanelen per m2 heb ik nodig?
  • Is de combinatie zonnepanelen en warmtepomp mogelijk?
  • Hoeveel zonnepanelen voor warmtepomp nodig?

Besparen met zonnepanelen

Stap 1: Is jouw dak geschikt voor zonnepanelen?

Voer hieronder de postcode en het huisnummer in.

Stap 2: Selecteer dak

Kies je dak(en), klik op één of meerdere gekleurde vlakken op de kaart om een dakvlak te selecteren.

Stap 3: Je verbruik

Vul jouw verbruik in of maak gebruik van geschatte gegevens.

Stap 4: Bereken besparing

Bekijk ons advies, je ziet meteen de geschatte besparing op jouw energierekening, de investeringskosten, opbrengst, totale CObesparing, BTW teruggave,etc.

Stap 5: Prijsindicatie downloaden

Benieuwd wat het systeem je kost? Download direct gratis jouw prijsindicatie.

Uw eigen duurzame energie opwekken met zakelijke zonnepanelen en tegelijkertijd rendement halen uit gratis energie van de zon. Een aantrekkelijk aanbod voor iedere ondernemer die zijn bedrijfsresultaat wil verbeteren door verstandige keuzes te maken.

Advies op maat voor elk dak en elke aansluiting

Zonnepanelen voor jouw bedrijfspand of woning zijn een slimme investering én jouw bijdrage aan een betere wereld. Dat geldt voor elk scenario; of het nu gaat om een fabriekshal met een grootverbruikaansluiting, de kantine van uw sportvereniging of je eigen woning. Elk type netaansluiting en gebouw heeft zijn eigen voordelen en daar komen natuurlijk ook verschillende voorwaarden bij kijken.


Type netaansluiting (groot- of kleinverbruikaansluiting)

Energieleveranciers bieden voor elk type netaansluiting en gebouw een passende oplossing. De zonnepanelenexperts zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en adviseren jou altijd over de juiste fiscale voordelen en subsidiemogelijkheden. Wij komen graag vrijblijvend bij jou langs op locatie, zodat wij de mogelijkheden kunnen bekijken en een passend voorstel kunnen doen. Met een business case op maat en een heldere prijsindicatie nemen wij jouw energiezorgen uit handen.


Waarom is Nederland geschikt voor zonnepanelen?

In Nederland heb je minimaal 1.000 zonuren nodig en die uren worden ruimschoots gehaald. Zo heeft het KNMI in 2016 zelfs aan de kust 1.880 zonuren gemeten. Dus zelfs op de minst gunstige plaats behaal je nog rendement. Komt jouw opbrengst boven je eigen verbruik uit? Dan kun je energie terugleveren tegen de prijs die je betaalt. De technologie van zonnepanelen is volwassen, de prijzen zijn de laatste 10 jaar met 80% gedaald en als ondernemer kunt jij genieten van speciale fiscale voordelen.


Doe de gratis zonnepanelen dakscan

Zonnepanelen op jouw dak? Met onze digitale dakscan krijg je direct inzicht in passende mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Op onze dakscan volgt altijd een voorstel op maat. 

Terugleversubsidie gaat salderingsregeling vervangen

Minister Wiebes werkt aan een nieuwe subsidieregeling voor huishoudens en bedrijven die zelf duurzame elektriciteit opwekken. De nieuwe regeling richt zich behalve op de stimulering van zonne-energie, ook op andere hernieuwbare energiebronnen zoals windenergie. Het uitgangspunt bij de nieuwe regeling is een gemiddelde terugverdientijd van circa zeven jaar. Dat schrijft minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat 15-06-2018 in een brief aan de Tweede Kamer.

Doe nu de zonnepanelen dakscan!

error: