Zonnepanelen dakscan

Doe de dakscan!

Zonnepanelen op uw dak? Met onze digitale zonnepanelen dakscan krijgt u direct inzicht in passende mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Op onze dakscan volgt altijd een voorstel op maat. Bereken met deze handige tool hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen.

Hoeveel is uw dak waard? Doe nu de dakscan!

Zonnepanelen dakscanDoe de zonnepanelen dakscan

DBU is een samenwerking met de Solar Engineers aangegaan. De reden dat De Bespaar Unie voor de Solar Engineers heeft gekozen, is omdat de Solar Engineers zonnepanelen leveren met de hoogste klanttevredenheid.

Het plaatsen van een zonnestroomsysteem is een duurzame en uiterst rendabele maatregel om te besparen op uw elektriciteitsrekening.

Omdat zonnepanelen voor velen echter een nieuw en onbekend product zijn, is de kans groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom stellen De Bespaar Unie en de Solar Engineers nu voor zakelijke gebruikers een Dakscan App beschikbaar waarmee u direct ziet hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen en hoeveel u hiermee kunt besparen.

U heeft slechts uw postcode en huisnummer nodig. U kunt na afloop van de scan een rapport downloaden, waarin o.a. een indicatie van de besparing op uw energierekening en een heldere uiteenzetting van het systeem en kostenoverzicht vermeld staan.

Bij interesse komen de Solar Engineers graag vrijblijvend bij u langs voor een schouw en adviesgesprek ter plekke. Na dit bezoek ontvangt u een offerte met daarin een 3D afbeelding van het zonnestroomsysteem op uw dak.

Wanneer u wenst kunnen we ook advies geven over de fiscale voordelen en eventuele subsidiemogelijkheden.

Klik hier om direct naar Dakscan App te gaan!


Besparen met zonnepanelen

Stap 1: Is uw dak geschikt voor zonnepanelen?

Voer hieronder de postcode en het huisnummer in.

Stap 2: Selecteer dak.

Kies uw dak(en), klik op één of meerdere gekleurde vlakken op de kaart om een dakvlak te selecteren.

Stap 3: Uw verbruik.

Vul uw verbruik in of maak gebruik van geschatte gegevens.

Stap 4: Bereken besparing. 

Bekijk ons advies, uw ziet meteen de geschatte besparing op uw energierekening, de investeringskosten, opbrengst, totale CObesparing, BTW teruggave,etc.

Stap 5: Prijsindicatie downloaden

Benieuwd wat het systeem je kost? Download direct gratis jouw prijsindicatie.

Uw eigen duurzame energie opwekken met zakelijke zonnepanelen en tegelijkertijd rendement halen uit gratis energie van de zon. Een aantrekkelijk aanbod voor iedere ondernemer die zijn bedrijfsresultaat wil verbeteren door verstandige keuzes te maken.

Zonnepanelen voor uw bedrijfspand of woning zijn een slimme investering én uw bijdrage aan een betere wereld. Dat geldt voor elk scenario; of het nu gaat om een fabriekshal met een grootverbruikaansluiting, de kantine van uw sportvereniging of uw eigen woning. Elk type netaansluiting en gebouw heeft zijn eigen voordelen en daar komen natuurlijk ook verschillende voorwaarden bij kijken.

Advies op maat voor elk dak en elke aansluiting


Type netaansluiting (groot- of kleinverbruikaansluiting)

Energieleveranciers bieden voor elk type netaansluiting en gebouw een passende oplossing. De zonnepanelenexperts zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en adviseren u altijd over de juiste fiscale voordelen en subsidiemogelijkheden. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs op locatie, zodat wij de mogelijkheden kunnen bekijken en een passend voorstel kunnen doen. Met een business case op maat en een heldere prijsindicatie nemen wij uw energiezorgen uit handen.


Waarom is Nederland geschikt voor zonnepanelen?

In Nederland heeft u minimaal 1.000 zonuren nodig en die uren worden ruimschoots gehaald. Zo heeft het KNMI in 2016 zelfs aan de kust 1.880 zonuren gemeten. Dus zelfs op de minst gunstige plaats haalt u nog rendement. Komt uw opbrengst boven uw eigen verbruik uit? Dan kunt u energie terugleveren tegen de prijs die u betaalt. De technologie van zonnepanelen is volwassen, de prijzen zijn de laatste 10 jaar met 80% gedaald en als ondernemer kunt u genieten van speciale fiscale voordelen.


Doe de gratis zonnepanelen dakscan

Zonnepanelen op uw dak? Met onze digitale dakscan krijgt u direct inzicht in passende mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Op onze dakscan volgt altijd een voorstel op maat. 

Doe nu de zonnepanelen dakscan!