Zonnepanelen

Zonnepanelen voorzien je van duurzame stroom. Met panelen zelf energie opwekken is goed voor het milieu én rendabel. Dus je bespaart op meerdere vlakken!

Milieuvriendelijk en rendabel  Solar Engineers, zonnepanelen

Zijn zonnepanelen op jouw dak mogelijk? Met onze digitale dakscan krijg jij direct inzicht in passende mogelijkheden voor jouw specifieke situatie.

Solar Engineers 

Omdat zonnepanelen voor velen echter een nieuw en onbekend product zijn, is de kans groot dat jij door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom stellen De Bespaar Unie en de Solar Engineers nu voor zakelijke gebruikers een Dakscan App beschikbaar waarmee jij direct ziet hoeveel panelen er op jouw dak passen én hoeveel je hiermee kunt besparen.

Zonnepanelen voor ondernemers

Jouw eigen duurzame energie opwekken met zakelijke zonnepanelen en tegelijkertijd rendement halen uit gratis energie van de zon. Een aantrekkelijk aanbod voor iedere ondernemer die zijn bedrijfsresultaat wil verbeteren door verstandige keuzes te maken.

De panelen voor jouw bedrijfspand of woning zijn een slimme investering én jouw bijdrage aan een betere wereld. Dat geldt voor elk scenario; of het nu gaat om een fabriekshal met een grootverbruikaansluiting, de kantine van jouw sportvereniging of jouw eigen woning. Elk type netaansluiting en gebouw heeft zijn eigen voordelen en daar komen natuurlijk ook verschillende voorwaarden bij kijken.

Advies op maar voor elk dak en elke aansluiting

 • Zakelijk grootverbruikaansluiting
 • Zakelijk kleinverbruikaansluiting
 • Sportvereninging of sportstichting
 • Zonnepanelen voor jouw bedrijf

Vraag nu jouw gratis dakscan aan!

Zonnepanelen dakscan

Volgroen

Volgroen financiert energiebesparingsprojecten in de zakelijke markt. Dit doen wij via onze partners, leveranciers van energiebesparings-oplossingen. Zo kunnen wij samen met onze partners energiebesparing leveren zonder dat de klant hoeft te investeren.Volgroen financiert energiebesparingsprojecten in de zakelijke markt.

Onze financiering is:
Simpel:           Eenvoudige, bondige en heldere contracten zonder kleine lettertjes.

Snel:              Klantacceptatie binnen 48 uur en snelle contractafhandeling.
Toegankelijk: Financiering vanaf € 2000,-.

Financiering

En Volgroen biedt twee mogelijkheden voor financiering van zonne-energiesystemen: 10-jaar operationele leases voor SDE+ projecten en 5-jaar financiële leases voor overige projecten.

 1. Met de financiële lease van Volgroen kunnen bedrijven de investering in hun zonne-energiesysteem uitsmeren over 5 jaar. Daarbij kunnen ze bovendien gebruik maken van fiscale voordelen als de Energie Investerings Aftrek (EIA) en de Kleinschaligheids Investerings Aftrek (KIA). Gecombineerd zorgt dit ervoor dat veel klanten tijdens de lease al direct een netto kostenbesparing realiseren.
 2. Middels de operationele lease voor SDE+ projecten betaalt de klant de lease uit de SDE+ subsidieopbrengsten en het voordeel van vermeden stroomconsumptie van het net. Per saldo levert dit in de meeste gevallen een neutrale business case op tijdens de lease. Na de leaseperiode geniet de klant nog enkele jaren van een hoge opbrengst uit de SDE+ subsidie en nog vele jaren van een forse besparing op de stroomconsumptie van het net.

Interesse?

Wij informeren jou graag over de voorwaarden en berekenen samen met jou een business case.

Ja, ik wil meer weten over zonne-energiesystemen

Zonnepanelen
Zonnepanelen

Werken zonne-energiesystemen in het bewolkte Nederland? Jazeker! De panelen krijgen niet alleen energie van het felle zonlicht op een mooie zomerdag, maar ook gewoon van daglicht. Wist jij dat de kosten van aanschaf in de afgelopen vijf jaar is gehalveerd?

De zon aan de Franse Riviëra geeft maar 1,5 keer meer energie dan diezelfde zon in het bewolkte Nederland. En wolken houden slechts een deel van het zonlicht tegen. Anders zou jij op bewolkte dagen niets kunnen zien! Kortom, zonne-energiesystemen werken ook uitstekend op bewolkte dagen.

Investeren in deze systemen of panelen kost best veel geld, maar niet investeren kost jou nóg meer geld. Met een set panelen bent jij onafhankelijk van energiebedrijven waarvan de energieprijs maar blijft stijgen. Met zonnepanelen kan jouw energieprijs voor stroom terug naar 0,00 euro. Geen nare verrassingen meer op de deurmat! Kortom, een éénmalige aanschaf van zonnepanelen is goedkoper dan maandelijks de energierekening te blijven betalen.

De aanschaf van zonnepanelen verdient zichzelf altijd terug

De panelen werken ’s nachts niet, terwijl jij wél energie verbruikt voor bijvoorbeeld de koelkast. Als jouw set zonnepanelen voldoende vermogen heeft, zal deze overdag meer energie opleveren dan dat jij op dat moment verbruikt. Jouw koelkast werkt dan in de nacht op het overschot aan energie wat je overdag terug heeft geleverd aan het electriciteitsnet. Overdag gaat de meter dus achteruit, ’s nachts vooruit. Het verschil verreken je automatisch met jouw energiebedrijf.

Hoeveel panelen heb ik maximaal nodig?

Dit is afhankelijk van het energieverbruik. Dit verbruik kunt je terug vinden op de laatste eindafrekening van het energiebedrijf. Voor een snelle berekening kun jij het jaarlijks energieverbruik in KWH delen door 0,9. De uitkomst is het totaal aantal watt aan zonnepalen welke je nodig hebt om jouw totale energieverbruik af te dekken en de terugverdien tijd zo kort mogelijk te houden.

Zonnepaneel

Is zonne-energie veilig?
Uiteraard. Al onze producten zijn gecertificeerd, óók op het gebied van veiligheid. Dit betekent dat onze zonnepanelen even ongevaarlijk zijn als elk ander huishoudelijk apparaat.

 • Zijn zonnepanelen rendabel?
 • Wat voor zonnepanelen zijn er?
 • Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?
 • Hoeveel zonnepanelen op dak?
 • Hoeveel zonnepanelen per m2
 • Is de combinatie zonnepanelen en warmtepomp mogelijk?
 • Hoeveel zonnepanelen voor warmtepomp nodig?

Wil je antwoord op deze vragen over zonnepanelen? Of heb je andere vragen? Stel ze, vul het formulier in en wij nemen contact met jou op.

error: