Doeltreffend, éénvoudig en snel bedrijfskosten besparen.

Dat is wat we doen! De Bespaar Unie wil het landelijk dekkend netwerk uitbouwen met goed bereikbare vestigingen door geheel Nederland. Wij zoeken daarom ondernemende mensen die met onze begeleiding, kennis en ervaring de ambitie hebben om als zzp-er een mooi bedrijf neer te zetten met ouderwetse service.

Wij bieden je als franchisenemer binnen ons concept: ZZP

  • Commerciële trainingen,
  • Klanten via ons landelijke informatie nummer, website en overige marketing,
  • Algehele ondersteuning,
  • Binnen 30 dagen operationeel.

We kunnen het niet alleen en zijn dan ook op zoek naar echte ondernemers. Proactieve mensen die ergens voor willen gaan en vanuit een resultaatgerichte instelling zijn/haar vestiging naar een hoger plan wil tillen.

Belangrijk voor ons is dat het klikt. We zijn niet op zoek naar kortlopende samenwerkingen, maar we willen met maximaal 12 ondernemende dienstverlenende ondernemers revolutie in dienstverlening binnen Nederland teweeg brengen. Het biedt een samenwerking tussen jou en DBU, waarbij jij je richt op de cliënt, de producten en de lokale marktbeweging.

Herken je jezelf in bovenstaande? En heb je interesse in een eigen DBU vestiging in jouw exclusieve rayon? Vul onderstaand formulier in.

Form couldn’t be found for id 61

error: